Start werkzaamheden P.C. Hooftlaan

Afgelopen maandag zijn de werkzaamheden aan P.C. Hooftlaan gestart. De P.C. Hooftlaan krijgt een flinke onderhoudsbeurt. Onder voorbehoud zal over 3 maanden de herinrichting gereed zijn.

Vanaf de Rembrandtlaan tot en met de kruising met de Rivierdijk gaat aannemer De Groot & Schagen de verharding van de brede rijbaan en de stoepen van de P.C. Hooftlaan vervangen. We richten de woonstraat in als 30 km/uur zone. Wel komen er enkele aanpassingen, zodat de uitrukroute van de hulpdiensten goed toegankelijk blijft. Deze ontwikkelingen sluiten aan in de omgeving én bij de wensen van bewoners. Tot slot wordt  de openbare verlichting vervangen door led-lampen. Na de herinrichting voldoet de straat weer aan de eisen en wensen van deze tijd.

Bereikbaarheid

Autoverkeer heeft  tijdelijk geen doorgang. De woningen blijven met loopschotten altijd te voet bereikbaar. Ook worden er omleidingsroutes ingesteld. Hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden en hebben bij calamiteiten te allen tijde doorgang. Voor voetgangers is de straat wel toegankelijk. Fietsers moeten afstappen en kunnen met de fiets aan de hand  door de straat. Wij adviseren om dit eigenlijk niet te doen. Het is onveilig en de werkzaamheden kunnen vertraging oplopen.

Meer informatie over het project kunt u vinden op de speciale projectpagina.