30 september tot 7 oktober: Week tegen Eenzaamheid

Van 30 september tot 7 oktober vind het jaarlijks terugkerende Week van Ontmoeting plaats. De coalitie 'Kom Erbij' grijpt deze kans op het thema eenzaamheid op de kaart te zetten.

Week tegen eenzaamheid

Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid van 30 september t/m 7 oktober staan ontmoeting en verbinding centraal. Denk bijvoorbeeld aan een van de leuke activiteiten bij het Odensehuis dat vorige week is geopend. Dé eenzaamheid oplossen, dat kan niemand alleen. Maar iemands eenzaamheid doorbreken, dat kunnen we allemaal! 


Meer weten?

Kijk op de website: www.eentegeneenzaamheid.nl. Voor meer informatie kunt u ook terecht bij het Bonkelaarhuis: www.bonkelaarhuis.nl, telefoon: 0184 - 420 539.

 

Uitnodiging! Netwerkbijeenkomst 'week van ontmoeting' 

In Sliedrecht komt al jaren een lokale coalitie bij elkaar om zich in te zetten rondom het thema eenzaamheid. Op donderdag 7 oktober organiseert de Coalitie Kom Erbij een netwerkbijeenkomst voor leden en geïnteresseerden van de buitencirkel.

De avond start 7 oktober om 19.30 uur in de Bibliotheek Aanzet en is om 21.00 uur weer afgelopen. U bent van harte uitgenodigd! 

Download hier de complete uitnodiging.

Advertentie week van de ontmoeting 2021