Zonnepanelenactie: infoavond 23 september

Steeds meer inwoners kiezen ervoor om zelf energie op te wekken met zonnepanelen. Zo kunt u flink besparen op uw energierekening. En het is beter voor het milieu. De gemeente Sliedrecht wil het u makkelijk maken om zonne-energie op te wekken. Daarom kunt u nu gebruik maken van een speciale zonnepanelenactie.

Regionaal Energieloket verzorgt de actie en houdt een online informatieavond op 23 september om 19.30 uur.

Zelf stroom opwekken

Met de zonnepanelenactie kunt u eenvoudig zonnepanelen aanschaffen tegen een scherpe prijs. Op ons verzoek heeft Regionaal Energieloket voor deze actie een ervaren installateur uit de regio gekozen. Zo bent u zeker van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Omdat iedere woning anders is, krijgt u altijd een offerte op maat. Meedoen met de zonnepanelenactie is heel eenvoudig:

  1. Ga naar regionaalenergieloket.nl/acties en schrijf u in. Dit kan tot en met 31 oktober 2021.
  2. De installateur bekijkt uw woning en bepaalt met u het aantal zonnepanelen.
  3. U ontvangt een persoonlijke offerte. U zit nergens aan vast en beslist zelf of u de zonnepanelen wilt laten installeren.
  4. Installatie: Gefeliciteerd! U kunt nu genieten van uw eigen opgewekte zonne-energie.

Ontvang 21% btw terug

Koopt u als particulier zonnepanelen? Dan kunt u de 21% btw op aanschaf en installatie terugvragen van de Belastingdienst. Regionaal Energieloket heeft hiervoor een simpel stappenplan opgesteld. Tijdens de online informatieavond hoort u ook hoe dit werkt.

Meer weten? Kom naar de online informatieavond!

Meld u aan voor de online informatieavond op donderdag 23 september om 19.30 uur. Dit kan via regionaalenergieloket.nl/acties. Vul uw postcode in, klik op ‘Zonnepanelenactie' en 'aanmelden informatieavond’. Vul uw gegevens in en u krijgt een e-mail met een link naar de online informatieavond. Heeft u nog vragen over de zonnepanelenactie? Neem dan contact op met Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl. Of bel 088 525 4110.