Gemeentemagazine 2022

Eind van dit jaar komt er weer een gemeentemagazine uit. Heeft u vorig jaar als vereniging of organisatie in het gemeentemagazine 2021 gestaan? U ontvangt vanaf volgende week (week 35) van uitgever Akse Media een e-mail om uw gegevens te controleren.

De adressen voorzien van een e-mailadres krijgen van Akse Media een e-mail ter controle van de gegevens. Deze e-mail is bij een ieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door ons benaderd.

Wilt u als organisatie of vereniging aanmelden voor het adressengedeelte gemeentemagazine?

Organisaties of verenigingen moeten zich zelf aanmelden voor eventuele plaatsing in het adressengedeelte. Men kan voor wijzigingen en/of aanmeldingen ook zelf op de volgende manieren reageren:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Sliedrecht)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Sliedrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder.

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie van Akse Media worden doorgegeven tot uiterlijk week 40, 8 oktober 2021.

Acquisitiefraude! Direct melden!

Veel organisaties worden nu al door oplichters benaderd om te adverteren in het gemeentemagazine. Wees hier alert op! Vraag bijvoorbeeld om de aanbevelingsbrief van de gemeente. Bent u benaderd? Dien een klacht in bij www.fraudehelpdesk.nl.