Start werkzaamheden fietspaden Stationsweg en Goeman Borgesiusweg

Vanaf maandag 23 augustus start KWS Infra met de werkzaamheden aan de fietspaden Stationsweg en het fietspad langs de Goeman Borgesiusweg. Tot en met vrijdag 10 september (week 36) zijn de fietspaden volledig afgesloten. Met duidelijke omleidingsroutes worden weggebruikers tijdelijk omgeleid.

Wat gaat er gebeuren?

Het fietspad aan de Stationsweg wordt vernieuwd. De oude bestrating wordt vervangen voor asfalt. Aan de Goeman Borgesiusweg wordt een nieuw stuk fietspad gerealiseerd. Hierdoor ontstaat er een directe verbinding tussen het bestaande fietspad langs de A15 en het bestaande fietspad langs de Goeman Borgesiusweg. Om de verbinding te verbeteren worden de bestaande parkeervakken langs de Goeman Borgesiusweg 20 meter verlegd. Het fietspad wordt gerealiseerd als asfaltverharding. Zo voldoet het voet- en fietspad weer aan alle eisen en is deze toekomstbestendig.

Aansluiting snelfietsverbinding F15

De werkzaamheden aan de fietspaden vallen onder het project Aansluiting snelfietsverbinding F15 van de gemeente Sliedrecht. Dit project wordt in twee fases uitgevoerd. Deze werkzaamheden vallen onder fase 1. Omwonenden worden voor fase 2 later geïnformeerd.
01-Werkzaamheden fietspaden