Deur-halte taxi, de duurzame en flexibele vervoersservice op bestelling van Qbuzz

Sinds 2018 biedt Qbuzz (tussen de verbinding Drechtsteden-Molenlanden- Gorinchem) de Deur-halte taxi aan. De Deur-halte taxi is een duurzame en flexibele vervoersservice op bestelling. En geschikt voor mensen die niet zelfstandig bij een bushalte kunnen komen.

De Deur-halte taxi

De Deur-halte taxi is een ideale vervoersvorm voor mensen die slecht ter been zijn of mensen die net te ver bij de OV halte vandaan wonen. Ook rolstoelreizigers of andere hulpmiddelen kunnen mee in de Deur-halte taxi. Geef dit wel even vooraf aan, dan regelt Qbuzz een speciale taxi. Ook nemen zij graag extra de tijd om te helpen met de in- en uitstap.

In 2021 tijdelijk gratis

Nu we allemaal weer met het OV mogen en er ook weer meer op uit kunnen biedt Qbuzz de Deur-halte taxi als pilot en onderdeel van de Corona maatregelen in 2021 kosteloos aan.

Hoe kunt u de Deur-halte taxi bestellen?

Reserveren voor de Deur-halte taxi doet u telefonisch via onze klantenservice, minimaal 1 uur van tevoren, via 0900 728 99 65 (gebruikelijke belkosten). Kies in het keuzemenu voor Flexibel Vervoer. Een reis met de Deur-halte taxi mag maximaal 20 kilometer zijn. Hij rijdt speciaal voor u, dus u moet hem wel vooraf bestellen.

Waar wil je naartoe
 

Meer informatie vindt u op qbuzz.nl/dmg/reizen/deur-halte-taxi