Jan on tour bij de sportverenigingen

Afgelopen vrijdag bracht burgemeester Jan de Vries, samen met wethouder Ed Goverde, een bezoek aan 3 sportverenigingen in Sliedrecht. Zoals de afgelopen kennismakingsbezoeken ging Jan weer met de bakfiets met gebak op pad.

Het eerste bezoek was aan de Sliedrechtse Lawn Tennis Club waar ze hartelijk ontvangen werden door voorzitter Harm van der Veen. Onder het genot van koffie en gebak vertelde de voorzitter trots over zijn vereniging. De club is tijdens de coronaperiode uitgegroeid naar 180 leden! Burgemeester Jan de Vries en Ed Goverde zijn hiervan onder de indruk. Een mooie groei, maar Harm benadrukt dat hij niet alleen verantwoordelijk is voor de groei. Diverse vrijwilligers waaronder Daisy en Gina zorgen ervoor dat de leden van deze prachtige sport kunnen genieten. Ter afsluiting kregen ze een korte introductie van de nieuwe tennissport Padel.

Het tweede bezoek werd gebracht aan voetbalvereniging VVV Sliedrecht. Jan en Ed werden hartelijk verwelkomd door voorzitter Kees Verhoef en algemeen bestuurslid Rob van Laarhoven. De voetbalvereniging met maar liefst 1100 leden staat aan de start van de Regiocup.  Kees: "Spannend, want gedurende de coronaperiode waren er geen wedstrijden en was het clubhuis dicht." Na een fijn gesprek werd een rondje gelopen over het complex.

Het derde en tevens laatste bezoek was aan Bronbad De Lockhorst. De organisatie van het zwembad met diverse binnenbaden en een buitenbad staan inmiddels te popelen om met een vaste en betrokken groep medewerkers weer de deuren te openen. Na een rondleiding binnen en buiten de accommodatie werd met trots een stukje techniek laten zien.

01-collage Jan on Tour Sport

Burgemeester op bezoek? Nodig hem uit

Iedere vrijdag stapt de burgemeester op de bakfiets om kennis te maken met Sliedrecht. Wilt u/wil jij hem graag je wijk of project laten zien? Nodig hem dan uit via een berichtje aan burgemeester@sliedrecht.nl. Vermeld ‘bakfietsbezoek’ in het onderwerp.