Jan on tour kennismaken tussen de schoolbanken

Burgemeester Jan de Vries heeft kennisgemaakt met VSO Bleyburgh en met de Historische vereniging. Ook nu weer is de burgemeester enthousiast over de inzet en betrokkenheid van de mensen die hij ontmoet.

De jongeren van de Bleyburgh stonden de burgemeester op te wachten op de trappen. Na vriendelijke woorden kreeg hij een zelfgemaakt prachtig insectenhotel cadeau. Na een kennismaking met een groep leerlingen in de keuken was het tijd om alle groepen te bezoeken. We hebben gezien hoe de keukenbrigade werkt, hoe creatieve lessen gaan, hoe de leerlingen heel netjes leren schrijven en het technieklokaal bezocht. Ontzettend knap wat de jongeren allemaal doen.

Met de bakfiets snel onderweg naar de Historische vereniging waar ook de genealogische vereniging onder valt en een groep enthousiaste vrijwilligers die oude foto's van Sliedrecht digitaliseren. Na de uitleg over de verschillende takken van de vereniging kon Jan het museum bezoeken en volgde een uitgebreide toelichting op de verschillende zalen. Natuurlijk kon een foto in de oude burgemeesterskamer niet ontbreken. Met het boek over het Sliedrechts in de bakfiets beloofde de burgemeester snel terug te komen.

01-collage 11 juni 2021

Burgemeester op bezoek? Nodig hem uit

Iedere vrijdag stapt de burgemeester op de bakfiets om kennis te maken met Sliedrecht. Wilt u/wil jij hem graag je wijk of project laten zien? Nodig hem dan uit via een berichtje aan burgemeester@sliedrecht.nl. Vermeld ‘bakfietsbezoek’ in het onderwerp.