Week 28 start actualisatie gemeentemagazine Sliedrecht

Eind van dit jaar komt er weer een gemeentemagazine uit. Uitgever Akse Media start in week 28 met het actualiseren van de redactionele adressen voor het aankomende gemeentemagazine Sliedrecht.

Actualisatie gemeentemagazine Sliedrecht

Alleen de adressen voorzien van een e-mailadres die in het gemeentemagazine van 2021 hebben gestaan krijgen van uitgever Akse Media vanaf week 28 een e-mail ter controle of aanpassing van de gegevens. Deze e-mail is bij iedereen voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige vermeldingen worden tijdens de actualisatie periode telefonisch door ons benaderd. Men dient zijn/haar organisatie of vereniging zelf aan te melden voor evt. plaatsing in het adressengedeelte.

Wijzigingen en/of aanmeldingen zelf doorgeven via:

  • per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. Gemeentemagazine Sliedrecht)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. Gemeentemagazine Sliedrecht) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Let op: Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 4 oktober 2021.

Acquisitiefraude! Direct melden!

Veel organisaties worden nu al door oplichters benaderd om te adverteren in het gemeentemagazine. Wees hier alert op! Vraag bijvoorbeeld om de aanbevelingsbrief van de gemeente. Bent u benaderd? Dien een klacht in bij www.fraudehelpdesk.nl.