1 maart online informatieavond Transitievisie Warmte

Op maandagavond 1 maart organiseren we samen met de Drechtsteden een bewonersavond over de Transitievisie Warmte. De bijeenkomst duurt 1,5 uur. Aanmelden kan via het platform denkmee.drechtstedenenergie.nl/sliedrecht

Programma

Tijdens deze online bijeenkomst:

  • Vertellen we meer over de overstap naar aardgasvrij, en de tussenstappen daar naartoe
  • Delen we de eerste resultaten uit de Transitievisie Warmte
  • Gaan we in op de meest gestelde vragen
  • Praten we door over het belang van isoleren

Bij deze online informatieavond zijn geen adviseurs aanwezig voor persoonlijk advies over het verduurzamen van uw eigen woning. Als u meer wilt weten over het verduurzamen van uw woning, kunt u kijken op de gemeentepagina Regionaal Energieloket.

Waarom, wanneer en hoe zonder aardgas in de gemeente Sliedrecht

In de Drechtsteden werken we samen aan een plan en aanpak om in de toekomst over te stappen naar aardgasvrij wonen. Inwoners en eigenaren van huizen en gebouwen krijgen op den duur te maken met de overstap van aardgas naar een duurzame vorm van verwarmen en koken.

Waar staan we?

We onderzoeken nu hoe we de overstap naar een aardgasvrije gemeente in een passend tempo kunnen maken. We kijken welke wijk op welke manier over zou kunnen gaan op andere manieren van verwarmen en welke tussenstappen we nu al kunnen nemen. Dit schrijven we op in de Transitievisie Warmte. In 2021 moet elke gemeente zo’n visie klaar hebben.

Wilt u deze online informatieavond bijwonen?

Aanmelden kan via het platform denkmee.drechtstedenenergie.nl/sliedrecht. Na aanmelding ontvangt u vóór de start van de bijeenkomst een link waarmee u kunt inloggen.

Mocht u niet aanwezig kunnen zijn maar wel uw mening willen geven, dan kunt u vanaf 15 februari op denkmee.drechtstedenenergie.nl/sliedrecht een enquête invullen en reageren. De reacties op het platform nemen we samen met die van de bewonersavond mee in de Transitievisie Warmte.

Comfort