Digitale informatiebijeenkomst beheerdersonderkomen begraafplaats

Zoals u weet wordt de begraafplaats uitgebreid. Het bouwen van een nieuw beheerdersonderkomen is hierbij één van de onderdelen. Van Es Architecten uit Sliedrecht gaat voor de gemeente het nieuwe gebouw ontwerpen. De eerste ontwerptekeningen zijn inmiddels gereed. Ook is de beoogde planning bekend.

Digitale informatiebijeenkomst

Op woensdagavond 24 februari organiseren we een digitale informatiebijeenkomst voor omwonenden, betrokkenen en geïnteresseerden. Tijdens de bijeenkomst wordt het nieuwe beheerdersonderkomen nabij de begraafplaats besproken. Wethouder Ton Spek opent de bijeenkomst en Van Es Architecten presenteert het ontwerp. Na afloop is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De bijeenkomst start om 19.30 uur tot ca. 21.00 uur.

Deelnemen digitale informatiebijeenkomst

Wilt u de digitale informatiebijeenkomst over het nieuwe beheerdersonderkomen nabij de begraafplaats bijwonen? Meldt u dan aan via projecten@sliedrecht.nl. Aanmelden kan tot 19 februari.

Na aanmelding ontvangt u een e-mail met daarin de informatie die u nodig heeft om de bijeenkomst digitaal bij te wonen. Vermeld daarbij als onderwerp ‘Aanmelden informatiebijeenkomstbeheerdersonderkomen 24 februari’.

 

Meer informatie over de uitbreiding begraafplaats leest u op de projectpagina Uitbreiding begraafplaats.