Het Bonkelaarhuis

De plek waar je terecht kunt voor alle vragen en ideeën op het gebied van jeugd & gezin, zorg & welzijn en werk & inkomen. Zeker nu er veel beperkingen zijn is Het Bonkelaarhuis nog steeds hét startpunt voor informatie, advies en ondersteuning. Heb je een vraag? Bel gerust 0184-420539. We zijn geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Mailen kan natuurlijk ook mailto:info@bonkelaarhuis.nl.

Dienstverlening

Voor iedereen die vragen heeft en/of hulp nodig heeft of die initiatieven en ideeën wil melden, blijven we bereikbaar en beschikbaar. We stellen het op prijs, dat je ons in eerste instantie digitaal of telefonisch benadert, tenzij je al een afspraak hebt. Als je binnenloopt, vragen we je in ieder geval om je te registreren en is het dragen van een mondkapje verplicht. De maaltijdbezorging en boodschappendienst gaan gewoon door. Ook het consultatiebureau maakt afspraken voor belangrijke momenten. Als u een afspraak heeft bij ons dan gaat deze door, misschien een beetje aangepast. Ook het spreekuur van Bureau Sociaal Raadslieden op di-, wo- en donderdagochtend van 9.00 uur tot 12.30 uur gaat door telefonisch of in het Bonkelaarhuis.

Begrip

Alle medewerkers van het Bonkelaarhuis hopen op jouw begrip voor de maatregelen en op de solidariteit van de inwoners van Sliedrecht met elkaar. Zodra er een verandering plaatsvindt in de situatie zal dit door middel van een nieuw persbericht naar buiten worden gebracht.

Fijn als u zorg draagt voor mensen in uw buurt, die dat nodig hebben. En aarzel niet om contact op te nemen als u zich zorgen maakt om iemand.