SOJS in corona tijd

Ook in deze bijzondere tijd, zetten wij ons als SOJS nog steeds in voor alle Sliedrechtse jeugd en jongeren. Samen zorgen wij voor de ontwikkeling van de jeugd en jongeren en leveren we een bijdrage aan de samenleving. We doen dat door activiteiten te ontwikkelen en activiteiten mogelijk te maken voor de jeugd en jongeren. Maar soms ook door in gesprek te gaan met iemand die niet lekker in zijn vel zit.

Het professionele team van SOJS bestaat uit jongerenwerkers Jordi Melkert, Sanne van Steenis en Arwin Troost, combinatiefunctionaris sport en cultuur Michael Groen en combinatiefunctionaris cultuur Mark van Eijl.

De jongerenwerkers zijn veel buiten te vinden, om een praatje te maken en te luisteren naar jongeren, maar ook om vragen te beantwoorden en bewustwording te creëren. Daarnaast bieden de jongerenwerkers buiten verschillende sport- en spel activiteiten aan. Ook wordt er fysiek maatwerk voor kwetsbare jongeren geboden in de vorm van individuele begeleiding.

De combinatiefunctionarissen zijn veel te vinden in de wijken waar sport en spelactiviteiten worden aangeboden en is er nauw contact met de verschillende basisscholen in de gemeente. Ook worden er online verschillende acties op touw gezet om de jeugd actief te houden en uit te dagen.

Om op de hoogte te blijven van het diverse aanbod aan online en fysieke activiteiten hou de sociale media van SOJS in de gaten. Zit je ergens mee, heb je vragen of wil je gewoon even kletsen? Dat is mogelijk. De professionals van SOJS zijn bereikbaar via de onderstaande social mediakanalen.

  • Whatsapp Jongerenwerk:
    Jordi (06-30785484) / Sanne (06-53143649) / Arwin (06-15525270)

  • Whatsapp Combinatiefunctionaris:
    Mark (06-83031593) / Michael (06-82593031)

  • Facebook: Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht - SOJS

  • Instagram: jongerenwerksojs

  • Tiktok: jongerenwerksojs

  • Website: www.sojs.nl

 

Sanne van Steenis   Jordi Melkert   Arwin Troost  Mark van Eijl  Michael Groen