Informatie over het coronavirus

Het coronavirus verspreidt zich door Nederland en heeft veel impact op het openbare leven. Heeft u vragen? Bel met het landelijke informatienummer 0800 – 1351. Hieronder leest u de laatste stand van zaken.

 • Najaarscampagne herhaalprik van start!

  22 september 2022

  Vanaf vandaag kunnen inwoners die een uitnodigingsbrief ontvangen hebben én iedereen die geboren is in 1942 of eerder hun herhaalprik halen bij onze vaccinatielocaties. In Dordrecht is dat op de Calandstraat 44 – 3316 EA Dordrecht en in Gorinchem is dat Piratenland, Kleine Schelluinsekade 3 – 4204 TZ Gorinchem.

 • Regeling gratis zelftesten en mondkapjes verlengd tot 1 oktober 2022

  29 juni 2022

  De regeling gratis zelftesten en mondkapjes is verlengd tot 1 oktober 2022. Afhalen kan tot 1 oktober wederom bij Bibliotheek Aanzet, Het Bonkelaarhuis, Sociale Moestuin, Optisport Bronbad De Lockhorst en het gemeentekantoor.

 • Online onderzoek Corona Gezondheidsmonitor Jongvolwassenen 2022

  23 juni 2022

  De coronapandemie heeft impact gehad op iedereen. Ook voor jongvolwassenen heeft deze periode fysieke en mentale gevolgen. De GGD’en brengen daarom de impact van corona op de gezondheid, leefstijl en het welzijn van jongvolwassenen in kaart.

 • Podcastserie #Sliedrechtingesprek

  ''Hoe slaat Sliedrecht zich door de coronacrisis heen?''

 • Sliedrecht bedankt!

  02 juli 2020

  De gemeente Sliedrecht heeft een speciale krant uitgebracht: "Sliedrecht bedankt!" In deze speciale krant hebben we in beeld gebracht hoe Sliedrecht is omgegaan met Corona.