Vaccinaties Mobiele prikbus

Vorige week heeft voor de tweede keer de mobiele prikbus op 2 locaties in Sliedrecht gestaan. De GGD en gemeente kijkt terug op 4 succesvolle dagen, die goed verlopen zijn.

In totaal hebben 363 mensen zich in 4 dagen tijd, verspreid over de 2 locaties, zich in Sliedrecht laten vaccineren. Hiervan kwamen er 51% uit Sliedrecht. Het is niet bekend of dit voor de eerste of tweede vaccinatie was. Hieronder ziet u hoeveel mensen de mobiele prikbus in Sliedrecht heeft bezocht.

Grafiek vacinaties mobiele prikbus
 

Wijkgerichte vaccinaties COVID-19
Kon u vorige week niet naar de mobiel vaccinatie-unit in Sliedrecht? De mobiele vaccinatie unit staat deze week nog in Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht. Kijk op www.prikkenzonderafspraak.nl voor meer informatie.  

Boostervaccinatie voor iedereen geboren in 1942 of eerder
De GGD is inmiddels ook met de boostervaccinatiecampagne tegen het coronavirus begonnen. Mensen - geboren in 1942 of eerder - kunnen online een afspraak inplannen bij de GGD’en. Voor een online afspraak is het niet nodig om op de uitnodigingsbrief te wachten. Wie liever een telefonische afspraak maakt, moet wel eerst de uitnodigingsbrief afwachten. Meer informatie over de corona boostervaccinatie of afspraak maken? Ga naar www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

2de prikbus