Start de verduurzaming van uw organisatie of bedrijf bij het Zakelijk Regionaal Energieloket!

Wilt u als ondernemer in de gemeente Sliedrecht uw bedrijfspand verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Het zakelijk Regionaal Energieloket is een eerste stap en bundelt alle informatie over verduurzamen voor bedrijven: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. Want een energiezuinige bedrijfsvoering is toekomstbestendig én een slimme investering.

Wat kan het zakelijk loket voor u als ondernemer betekenen?

Het zakelijk loket is voor bedrijven, organisaties en instellingen uit verschillende sectoren. Het zakelijk loket helpt u bij het verduurzamen van onder andere uw bedrijfslocatie, bedrijfspand en kantoorruimte.

Op de website van het Zakelijk Enerigeloket vindt u per sector interessante informatie over energiebesparende maatregelen. Ook vindt u daar een overzicht van de partijen waarbij u terecht kunt voor maatwerkadvies en ondersteuning bij de uitvoering. Daarnaast vindt u meer informatie over wet- en regelgeving en subsidies en andere financieringsmogelijkheden. Neem dus snel een kijkje op ons eigen gemeentelijke energieloket.