December

 • Jaaroverzicht 2022 van burgemeester Jan de Vries

  02 januari 2023

  In onderstaande video ziet u het jaaroverzicht.

 • Nieuwe textielinzamelaar in Sliedrecht

  10 januari 2023

  bedrijf Sympany neemt de inzameling voor textiel over. Zij zullen jouw oude kleding recyclen en een nieuw leven geven.

 • Gratis cursussen lezen, schrijven en rekenen

  28 december 2022

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Dat lukt niet altijd als je moeite hebt met lezen, schrijven en rekenen. De gemeente werkt samen met verschillende taalscholen waar je gratis les kan krijgen.

 • Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie

  20 december 2022

  Het college van burgemeester en wethouders nodigt u van harte uit voor onze nieuwjaarsreceptie op dinsdag 10 januari 2023 van 19..30 tot 21.30 uur in sportcafé 't Bankie, Benedenveer 5 in Sliedrecht.

 • Warme Kamers

  15 december 2022

  De gemeente Sliedrecht wil dat niemand deze winter in de kou komt te zitten. Veel inwoners zijn bang voor een torenhoge energierekening en proberen de verwarming zo laag mogelijk te zetten. Maar als u thuis bent dan is een koud huis niet erg prettig. Daarom heeft het Leger des Heils organisaties gevraagd om hun deuren open te stellen voor bewoners. Op deze plekken is het lekker warm.

 • DELTA Netwerk legt glasvezel aan in Sliedrecht

  08 december 2022

  Afgelopen donderdag 8 december heeft wethouder Ton Spek namens de gemeente Sliedrecht het startsein gegeven voor de aanleg van een glasvezelnetwerk van DELTA Netwerk in Sliedrecht. Met een symbolische schop in de grond bij het Nationaal Baggermuseum luidde hij samen met Karl Heinz van der Made, directeur van DELTA Netwerk en Bas Hollenberg, directeur van Circet Nederland, de aanlegperiode in.

 • Illegaal vuurwerk: Herken de signalen!

  08 december 2022
 • Eenmalige energietoeslag voor inwoners in de Drechtsteden

  08 december 2022

  De hoge energiekosten veroorzaken nog steeds financiële problemen bij inwoners in de Drechtsteden. De gemeenteraden van de gemeenten in de Drechtsteden hebben besloten om de eenmalige energietoeslag te verhogen.

 • Unieke gemeentepenning voor 6 Sliedrechters

  13 december 2022

  Op de Nationale Vrijwilligersdag, staan we stil bij alle vrijwilligers die we in onze gemeenschap hebben. Ook in Sliedrecht is de waarde van het vrijwilligerswerk niet in geld uit te drukken, het verrijkt het leven van heel veel inwoners, van diegenen die daar baat bij hebben en zeker ook van diegenen die vrijwilligerswerk doen.