Samen energie opwekken in Sliedrecht

VvE platform en Drechtse Energie wil grootschalige zonprojecten realiseren in lokaal eigendom van Sliedrechters, voor Sliedrechters. Ook bewoners, die zelf al zonnepanelen hebben, kunnen meedoen. Duurzaamheid en energiebesparing zijn binnen gemeente Sliedrecht belangrijke thema’s. De gemeente is dan ook bereid om aan dit initiatief mee te werken door daken beschikbaar te stellen.

Helpt u mee met het realiseren van zonnestroomprojecten in Sliedrecht?

VvE platform en Drechtse Energie zijn op zoek naar initiatiefnemers die op vrijwillige basis willen helpen om Zon op Sliedrecht op te starten, zodat iedereen in onze gemeente kan profiteren van zonne-energie. Veel inwoners willen namelijk wel investeren in zonnepanelen, maar helaas beschikken zij zelf niet over een geschikt dak. Zon op Sliedrecht gaat daarvoor een oplossing bieden.

Zaterdag 19 februari informatiebijeenkomst

Op zaterdag 19 februari organiseren VvE platform, Drechtse Energie en de gemeente Sliedrecht een informatiebijeenkomst. Tijdens deze middag komt u meer te weten over het succesvol opzetten van het eerste collectieve zonproject in Sliedrecht. De  informatiebijeenkomst vindt plaats in Partycenter De Lockhorst* van 14.00 tot 16.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar zonopsliedrecht@drechtseenergie.nl.

(*indien dit niet mogelijk is door de coronamaatregelen wordt dit een online sessie)

Wilt u meer weten? Kom dan naar de informatiebijeenkomst. Op de website van drechtseenergie vindt u alvast meer informatie.

02-grootschalige zonprojecten