Februari

 • Sliedrecht leeft intens mee met de Oekraïense bevolking

  02 maart 2022

  Sliedrecht leeft intens mee met de Oekraïense bevolking. Als teken van verbondenheid verlichten we vanaf maandagavond het Raadhuis in de nationale kleuren van Oekraïne: geel-blauw. 

 • Kunst in het museum in Sliedrechts Museum

  24 februari 2022

  Iedere maand kunt u bij de entrees in Sliedrecht een vlaggenparade zien hangen. Komende maand hangen de vlaggen voor de tijdelijke expositie 'Kunst in het museum' van het Sliedrechts Museum.

 • Resultaten onderzoek koopgedrag bekend

  22 februari 2022

  In het najaar van 2021 heeft I&O Research in de Randstad en Noord-Brabant een grootschalig Koopstromenonderzoek uitgevoerd. Inmiddels zijn de resultaten bekend en gepresenteerd. De resultaten kunnen gemeenten, ondernemers en anderen gebruiken bij hun plannen en activiteiten voor de winkelgebieden.

 • Gemeente Sliedrecht doet mee aan de Duurzame Bedrijven Route

  24 februari 2022

  Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van duurzaam ondernemen. Voor hen zijn duurzame koploperbedrijven een waardevolle bron van kennis & inspiratie. Om goede voorbeelden in de regio onder de aandacht te brengen, doet gemeente Sliedrecht mee aan de Nationale Duurzame Bedrijven Route op 3 & 10 maart 2022.

 • Groter cultureel aanbod in Sliedrecht

  17 februari 2022

  Het Sliedrechts college legde aan de raad het Cultuurplan Sliedrecht 2022 – 2030 voor met als doel te komen tot een groter aanbod van cultuur voor alle inwoners van Sliedrecht.

 • Gelukkig en gezond ouder worden in Sliedrecht

  17 februari 2022

  Sliedrecht wil een vitaal dorp zijn waar mensen op een gelukkige en gezonde manier ouder kunnen worden in een veilige omgeving. Daar wordt voor gezorgd, want de gemeenteraad stemde in met de seniorenvisie waaraan veel mensen en maatschappelijke organisaties in het dorp hebben meegewerkt.

 • Raadhuis wordt weer middelpunt van de samenleving én huis van de democratie

  17 februari 2022

  Het bijna 100 jaar oude Raadhuis wordt weer de centrale plek in de Sliedrechtse samenleving. Het college is verheugd dat de gemeenteraad heeft ingestemd met het voorstel van het college.

 • Jaarlijks honderden slachtoffers van koolmonoxidevergiftiging in ziekenhuis

  10 februari 2022
 • Sliedrecht gaat voor duurzaam wonen

  03 februari 2022

  Iedereen kan een steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Dat kan op veel manieren. Bijvoorbeeld door energie te besparen met isolatiemaatregelen of de aanschaf van ledlampen. Of door over te stappen van aardgas op het warmtenet of een warmtepomp.

 • Aanleg warmtenet Sliedrecht in Craijensteijn e.o.

  03 februari 2022

  HVC is gestart met de werkzaamheden voor de uitbreiding van het warmtenet Sliedrecht in Craijensteijn. Omwonenden zijn inmiddels al geïnformeerd over de werkzaamheden. Ook ontvangen zij van een aantal werkgebieden binnenkort extra informatie over de uitvoering van de werkzaamheden en de bereikbaarheid van hun woning.