Aardgasvrij wonen. Wat vindt u hiervan?

Net als andere gemeenten moeten we in Sliedrecht de uitstoot van CO2 verminderen. Stoppen met het gebruik van aardgas is één van de maatregelen. Dit gaat stap voor stap. Hoe en wanneer verschilt per wijk. In grote delen van Sliedrecht is het warmtenet een goede optie. De aanleg van het warmtenet is ook al in volle gang.

Onderzoek aardgasvrij wonen

In Sliedrecht gaan we over naar duurzame manieren om huizen te verwarmen zonder aardgas. Al deze manieren vallen onder de warmtetransitie. In opdracht van de gemeente Sliedrecht is het onderzoeksbureau I&O Research een onderzoek gestart over aardgasvrij wonen. Met de uitkomsten van het onderzoek weten wij hoe u aankijkt tegen de energietransitie. En wat u vindt van alternatieven voor aardgas, zoals het warmtenet. Misschien heeft u (nog) niet zoveel met het onderwerp aardgasvrij. Ook dan vinden we het fijn als u de vragenlijst invult.

Hoe doet u mee?

U kunt de vragenlijst invullen. Al uw antwoorden worden volledig vertrouwelijk verwerkt. U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 1 mei 2022. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. Wij danken u alvast voor uw medewerking!

Heeft u vragen over het onderzoek?

Neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research. Stuur een e-mail naar helpdesk@ioresearch.nl of bel gratis naar 0800-0191. Ook kunt u via WhatsApp een bericht sturen naar 06-86826208.

Aardgasvrij en het warmtenet

Net als andere gemeenten moeten we in Sliedrecht de uitstoot van CO2 verminderen. Stoppen met het gebruik van aardgas is een van de maatregelen. Dit gaat stap voor stap. Hoe en wanneer verschilt per wijk. In grote delen van Sliedrecht is het warmtenet een goede optie. De aanleg van het warmtenet is ook al in volle gang. Het onderzoek geeft inzicht in hoe inwoners aankijken tegen de energietransitie. En wat ze vinden van alternatieven voor aardgas, zoals het warmtenet. We gebruiken de uitkomsten om ons beleid en de communicatie hierover verder in te vullen.