Duurzaamheidsloket aan de Kerkbuurt geopend

Op zaterdag 8 oktober heeft wethouder Ton Spek (CDA) aan de Kerkbuurt een pop-up Duurzaamheidsloket geopend. Het Duurzaamheidsloket is een initiatief van enkele lokale en regionale ondernemers, in samenwerking met de gemeente.

In het loket kunt u als bewoner terecht voor vrijblijvende informatie of advies van ondernemers over mogelijke stappen die u kunt zetten om van het gas af te gaan. Ook de gemeente is in het loket aanwezig om bewoners te informeren, bijvoorbeeld over subsidiemogelijkheden en leningen, maar ook over de plannen van de gemeente op het gebied van duurzaamheid.

Veel belangstelling voor Duurzaamheidsloket aan de Kerkbuurt

Er blijkt voldoende vraag te zijn naar persoonlijke advisering over verduurzaming, want op de eerste dag heeft het loket al enkele tientallen bezoekers verwelkomd. Wilt u ook persoonlijk advies over verduurzaming? Het loket is te vinden in Kerkbuurt 68 vlakbij het Merwedeplein. En is nog geopend op zaterdag 15, 22 en 29 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. Iedereen die nog vragen, ideeën of opmerkingen heeft over duurzaam wonen is van harte welkom!

Opening Duurzaamheidsloket door wethouder Ton Spek