Spotlights On

Van 14 tot en met 19 november zijn de ogen gericht op Smart Delta Drechtsteden. Met het evenement Spotlights On wordt de regio Drechtsteden in de schijnwerpers gezet. Dat doen we met het triple helix netwerk: bedrijven, onderwijs en overheid.

Tijdens dit evenement worden het Drierivierenpunt en de vier bruggen over de grote rivieren sensationeel verlicht. Ieder met hun eigen verhaal en met superzuinig LED-licht. Op de plekken die de regio letterlijk verbindt. Een waar lichtspektakel. Ook de Baanhoekbrug wordt verlicht. Voor de Elisabethvloed lag Sliedrecht aan de andere kant van de rivier. Benieuwd naar alle verhalen en bruggen die verlicht worden? Kijk dan op de website https://spotlightson.nl.


01-Brug Baanhoek-West
 
Programma Spotlights On

Vanaf alle locaties zwaaien enorme lichtbundels die kilometers ver te zien zijn. En die ieder een eigen verhaal vertellen over die specifieke plek, over de schoonheid en de kracht van de regio. Want dat die regio deze spotlights verdient, daarover is iedereen het eens. De lichtshow is van 14 t/m 19 november dagelijks te bekijken van 18.00 uur  t/m 23.00 uur. Naast de dagelijkse lichtshow met superzuinig LED-licht is er een uitgebreid programma vanuit het triple helix netwerk. Bekijk het programma op https://spotlightson.nl/programma.