Gemeente Sliedrecht zoekt leden voor nieuwe adviesgroep MAG

De gemeente Sliedrecht start met een Maatschappelijke Adviesgroep, ook wel MAG genaamd. Deze adviesgroep wordt een informatiebron en klankbord voor de ontwikkeling, inrichting en evaluatie van beleid rond het Programma Ruimtelijke Vernieuwing gemeente Sliedrecht.

Nieuwe adviesgroep MAG zoekt leden

De Maatschappelijke Adviesgroep (MAG) van de gemeente Sliedrecht is op zoek naar enthousiaste deelnemers. De toekomstige leden geven onafhankelijk advies aan de gemeente Sliedrecht en Raad over vraagstukken wat betreft het Programma Ruimtelijke Vernieuwing (PRV).
We zoeken geïnteresseerden met verschillende achtergronden, beweegredenen en kwaliteiten. Inmiddels is er een MAG-voorzitter gevonden en hebben zich ook enkele kandidaat-leden gemeld. De MAG kan echter nog wel een aantal mensen gebruiken, vandaar deze herhaalde oproep. De groep wordt ondersteund door professionals op het gebied van organisatie en communicatie.

Loopt u warm om vanuit verschillende perspectieven een constructieve en kritische bijdrage te leveren? Dan zijn we op zoek naar u! Voor meer informatie en aanmelden: communicatie@sliedrecht.nl.

Lid Maatschappelijke Adviesgroep Programma Ruimtelijke Vernieuwing