Verduurzamen? Het Regionaal Energieloket helpt u graag!

Alle woningen in Nederland gaan de komende 30 jaar stap voor stap van het aardgas af. Zo ook in Sliedrecht. Heeft u een koopwoning en wilt u uw huis verduurzamen, maar weet u niet goed hoe? Tot eind augustus kunt u samen met een adviseur van het Regionaal Energieloket de mogelijkheden bespreken.

Met een telefonisch adviesgesprek bespreekt u uw vragen, wensen en mogelijkheden over verduurzamen van uw woning. Samen met een adviseur stelt u een stappenplan op. De adviseur geeft inzicht in de kosten en besparingen van maatregelen en denkt mee aan een uitvoering die het beste bij uw huis past. Ook denkt de adviseur mee welke maatregelen u eventueel slim kunt combineren. Als u al weet wat u wilt doen en snel aan de slag wilt gaan krijgt u advies over subsidies, het kiezen van een betrouwbare installateur en het beoordelen van offertes.

Meer informatie over deze of lopende acties? Kijk op www.regionaalenergieloket.nl.

Maak nu een afspraak

Afspraak maken

02-QR-code VerduurzamenOf scan met uw mobiele telefoon de QR-code.

Heeft u vragen? Of wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Bel naar telefoonnummer 088 525 4110 (lokaal tarief). Of stuur een e-mail naar vragen@regionaalenergieloket.nl. De medewerkers van Regionaal Energieloket zitten voor u klaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:30 uur.