Herinrichting Rivierenbuurt-Zuid en PC Hooftlaan gereed

Rivierenbuurt-Zuid en PC Hooftlaan hebben vorig jaar een flinke onderhoudsbeurt gekregen. Inmiddels zijn de werkzaamheden gereed en op dit moment loopt nog de onderhoudstermijn voor het werk. De Rivierenbuurt-Zuid en de PC Hooftlaan zijn inmiddels opengesteld voor gebruik.

De rijbaan en de trottoirs van de PC Hooftlaan zien er weer fris uit en geven een mooi straatbeeld. Daarnaast is met de herinrichting de rijbaan een beetje versmalt waardoor de snelheid van de weggebruiker in de PC Hooftlaan naar verwachting wat vermindert.

collage PC Hooftlaan en Rivierbuurt-Zuid

De Rivierenbuurt-Zuid is opgehoogd en ziet er met het nieuwe bestratingsmateriaal weer strak uit. Dat beeld wordt versterkt doordat veel bewoners hun tuinen ook direct opnieuw hebben ingericht. Er zijn meer parkeerplaatsen en de trottoirs zijn opnieuw aangebracht en voorzien van nieuw materiaal. Ook zijn de straten beter ingericht om het verkeer in de straat af te remmen.

Als gemeente zijn wij erg tevreden met het resultaat. Wij bedanken de bewoners voor hun begrip en medewerking. Ook bedanken wij de bewoners voor hun inbreng van ideeën en suggesties. Op basis van deze reacties konden we een goed ontwerp maken. Ook dank aan KWS en De Groot & Schagen Aannemingsbedrijf B.V. voor hun werkzaamheden.