Telefonische adviesgesprekken van het Regionaal Energieloket

Alle woningen in Nederland gaan de komende 30 jaar stap voor stap van het aardgas af. Zo ook in Sliedrecht. Heeft u een koopwoning en wilt u aan de slag, maar weet u niet goed hoe? Met een telefonisch adviesgesprek van het Regionaal Energieloket kunt u een plan op maat opstellen.

Bij het verduurzamen van uw woning komen veel keuzes kijken. Er zijn veel mogelijkheden voor energiebesparing en duurzame opwekking, en elke woning is anders. Daardoor blijven veel woningeigenaren met vragen zitten. Is een warmtepomp geschikt voor mijn huis? Hoe kan ik mijn huis het beste isoleren? Wat is het rendement dat ik kan verwachten? Voor woningeigenaren in Sliedrecht vergoedt de gemeente telefonische adviesgesprekken met experts van het Regionaal Energieloket.

Met een telefonisch adviesgesprek bespreekt u uw vragen, wensen en mogelijkheden en stelt u samen met de adviseur een stappenplan op voor uw woning. De adviseur geeft inzicht in de kosten en besparingen van maatregelen en denkt mee aan een uitvoering die het beste bij uw huis past. Ook denkt de adviseur mee welke maatregelen u eventueel slim kunt combineren. Als u al weet wat u wilt doen en snel aan de slag wilt gaan krijgt u advies over subsidies, het kiezen van een betrouwbare installateur en het beoordelen van offertes.

Na het gesprek krijgt u een persoonlijk advies dat u altijd nog rustig terug kunt lezen. Zo kunt u snel zelfstandig aan de slag met het aanvragen van offerte(s) bij vakspecialisten om aan de verduurzaming van uw woning te beginnen.

Wilt u meer weten over telefonische adviesgesprekken, of alvast een adviesgesprek boeken? Kijk dan op de website van het Regionaal Energieloket: www.regionaalenergieloket.nl/sliedrecht.

Telefonische adviesgesprekken van het Regionaal Energieloket