Uitbreiding warmtenet Deltalaan

Begin juli is HVC gestart met de uitbreiding van het warmtenet in de Deltalaan. In de periode van donderdag 1 september tot maandag 28 november werkt aannemer A. Hak in de Thorbeckelaan aan het warmtenet Sliedrecht.

Werkzaamheden Thorbeckelaan

De werkzaamheden op de Thorbeckelaan vallen onder de uitbreiding van het warmtenet in de Deltalaan. Om het warmtenet aan te leggen door de Deltalaan worden er verschillende boringen uitgevoerd. Bij de voorbereidingen van de boringen wordt gebruik gemaakt van een gedeelte van de Thorbeckelaan. Eind oktober en half november gaan de twee leidingen via een boring onder de grond. In het afgesloten werkgebied op de Thorbeckelaan worden er warmteleidingen voor de boring aan elkaar gelast tot uiteindelijk twee lange leidingen van 540 meter. Meer informatie of op de hoogte blijven van de aanleg van het warmtenet? Kijk dan op www.hvcgroep.nl/warmtenet-sliedrecht.

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Al is het maar tijdelijk, de aanleg van een warmtenet in dichtbevolkt gebied heeft altijd een grote impact op de bereikbaarheid van woningen/winkels en de doorstroming van het verkeer. Verkeersexperts, gemeente, aannemer, nood- en hulpdiensten en HVC hebben de bereikbaarheid uitvoerig onderzocht. Daarbij is uitgegaan van de meest efficiënte en kortste duur van uitvoering. Om de werkzaamheden uit te kunnen voeren is het helaas toch nodig om sommige kruisingen, straten en parkeerplaatsen tijdelijk af te sluiten en omleidingen voor het fiets- en gemotoriseerd verkeer in te stellen. De meest actuele afzetting en afsluitingen leest u in onze rubriek "Buiten bezig" op de gemeentepagina van deze krant.

Heeft u vragen over de aanleg van het warmtenet in Sliedrecht? Of wilt u meer weten over bepaalde werkzaamheden? Stuur dan een e-mail naar warmtenetsliedrecht@hvcgroep.nl. Of neem contact op via de Klantenservice van HVC via 0800 - 0700 (gratis, kies optie 2), bereikbaar op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.

02-Deltalaan