Juni

 • Baggerfestival 2023 was geweldig

  26 juni 2023

  Dankzij de inzet van het bestuur van het Baggerfestival, vrijwilligers, politie, EHBO, ondernemers, medewerkers van de gemeente maar vooral dankzij het enthousiasme van alle inwoners en bezoekers!

 • Opening Witte Anjer Perk

  21 juni 2023

  De gemeente Sliedrecht toont haar respect en waardering voor de Sliedrechtse veteranen. Daarom is aan het Albrechtplein een Witte Anjer Perk aangelegd. Op zaterdagmiddag 17 juni is het perk op een feestelijke manier geopend door een van de Sliedrechtse veteranen en Jack de Vries, voormalig staatssecretaris van Defensie en voorzitter van de Raad van Toezicht van het Nederlands Veteraneninstituut. Burgemeester Jan de Vries sprak de aanwezigen toe en zangeres MAY! zong een aantal liederen.

 • Nieuwe locatie DrechtwerkActief geopend

  14 juli 2023

  Afgelopen vrijdag 9 juni openden wethouder Cees Paas, directeur Bram van den Boogaart en afdelingshoofd locatie Sliedrecht Marina van de Broek samen de nieuwe locatie van DrechtwerkActief op de Leeghwaterstraat 33.

 • Statenleden op bezoek in Sliedrecht

  13 juni 2023

  Op 9 juni 2023 bezocht een delegatie van de nieuwe Provinciale Staten Smart Delta Drechtsteden. Ondanks de drukke agenda gingen Statenleden van CDA, D66, PVV, SGP en VVD in op de uitnodiging van Smart Delta Drechtsteden om geïnformeerd te worden over de woningbouwambities in samenhang met economie, mobiliteit en leefbaarheid. Het bezoek startte in een tent in Sliedrecht-Noord.

 • Grote belangstelling voor inloopmoment Sliedrecht-Noord

  13 juni 2023

  Afgelopen zaterdag, 10 juni, was er in Sliedrecht-Noord een inloop voor inwoners van Sliedrecht en andere belangstellenden. Zo’n 175 mensen bezochten tussen 10.00 uur en 14.00 uur de tent aan de Kweldamweg.