Zet je in voor een veilige en prettige leefomgeving

De invloed van de bedrijven DuPont en Chemours is in Dordrecht en de omliggende gemeenten regelmatig onderwerp van gesprek. We willen immers allemaal een gezonde en veilige leefomgeving waar het prettig wonen, werken en leven is. Daarvoor is een goed en eerlijk contact van de omwonenden met de directies van de bedrijven belangrijk. De Burenraad DuPont Chemours is daarbij een belangrijk platform.

DuPont Chemours is onafhankelijk en bestaat uit ongebonden inwoners/vrijwilligers uit de regio Dordrecht, Molenlanden, Sliedrecht en Papendrecht. Zij gaat regelmatig (minimaal 4x per jaar) met de bedrijven in gesprek. Om toelichting te krijgen. Adviezen te geven. Of om duidelijk te maken hoe wij als inwoners de bedrijven ervaren.

De Burenraad is onmisbaar voor nu en de toekomst.

Wij zoeken nieuwe leden

Er is plaats voor nieuwe leden. Dat kan natuurlijk als algemeen lid om mee te praten over alle onderwerpen. Maar als u voor kortere tijd met een specifiek thema aan de gang wil, laat het ons dan ook weten!

Doe mee!

Ga naar burenraad.nl/vacatures of stuur direct een e-mail naar info@burenraad.nl voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Adv. De Burenraad afb