Nederlands kampioenen van Sliedrecht Sport in zonnetje gezet

Jongens C1, Jongens A+ en Heren 2 van Sliedrecht Sport zijn op woensdag 3 juli door de gemeente Sliedrecht in het zonnetje gezet. De drie Sliedrechtse volleybalteams zijn in het afgelopen seizoen Nederlands kampioen geworden. In sporthal De Basis zijn de volleyballers en de trainers gehuldigd door burgemeester Jan de Vries en wethouder Roelant Bijderwieden.

Jongens A+ werd op 30 maart Nederlands Kampioen bij de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen in Apeldoorn. Heren 2 won op 20 april het landelijk Amateurkampioenschap in de eigen sporthal De Basis in Sliedrecht. Jongens C1 werd op 25 mei Nederlands kampioen bij de Nationale Gesloten Jeugd Kampioenschappen in Koog aan de Zaan.

Burgemeester Jan de Vries sprak de Nederlands kampioenen toe: "Ik wil jullie van harte feliciteren met deze prestatie. En ik wil jullie bedanken. Bedanken voor jullie spelplezier, waar wij allemaal van hebben genoten. En bedanken voor het feit dat jullie van Sliedrecht weer de Volleybalhoofdstad van Nederland hebben gemaakt. Sliedrecht is trots op jullie."

Alle volleyballers en trainers kregen van de gemeente Sliedrecht een waardebon en een bosje bloemen.

collage NK teams