Nieuws voor ondernemers RSS icoon

Graag houden wij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. U leest hier over bijeenkomsten, werkzaamheden en andere voor u als ondernemer interessante onderwerpen.

 • Ondernemen in de 1.5 meter samenleving van Sliedrecht

  20 mei 2020

  De ondernemers in de gemeente Sliedrecht zijn noodgedwongen ook druk in de weer met hun aanpassingen aan de nieuwe anderhalve meter economie. Samen met de VSO deden we een oproep om elkaar te motiveren en te inspireren om te innoveren.

 • Actuele informatie corona vanaf 6 mei

  20 mei 2020
 • Let op de veiligheid van uw bedrijf!

  13 mei 2020

  Het coronavirus zorgt ervoor dat veel bedrijfspanden geheel of gedeeltelijk gesloten zijn. Er wordt veel thuisgewerkt, waardoor industrieterreinen een verlaten indruk maken. De landelijke politie waarschuwt daarom voor verplaatsende criminaliteit: van woningen naar bedrijfspanden.

 • Verlenging uitstel betaling lokale heffingen

  07 mei 2020

  Medio maart is in verband met corona een pakket aan maatregelen samengesteld om uitstel van betaling
  mogelijk te maken voor ondernemers.

 • Overbruggingsleningen

  28 april 2020

  Op 7 april kondigde het Kabinet aan €100 miljoen uit te zullen trekken voor overbruggingskredieten voor startups, scale-ups , MKB zonder kredietrelatie bij een bank en innovatieve mkb’ers. Vanaf 29 april kunnen deze bedrijven een aanvraag doen voor een Corona-OverbruggingsLening (COL). Deze regeling is tot stand gekomen in intensieve samenwerking tussen het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, de gezamenlijke ROM’s en TechLeap.nl met ook nauwe betrokkenheid van Invest-NL.

 • Overzicht NOW

  07 mei 2020

  Hierbij een overzicht van de verstrekte NOW per arbeidsmarktregio en per gemeente.

 • Open Coffee Drechtsteden

  30 april 2020

  Mis je de gesprekken met collega-ondernemers uit de Drechtsteden ook? Neem dan op donderdag 7 mei 2020 van 9.00 tot 10.30 uur deel aan de eerste online ontmoeting van de Open Coffee Drechtsteden, een netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in de Drechtsteden.

 • Update Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

  28 januari 2020

  Zoals we vorige week berichtten, heeft de organisatie Kom Binnen Bij Bedrijven besloten de week in maart NIET te laten doorgaan. Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona-virus het enige verstandige besluit dat er te nemen was.

 • Reminder voor maandag 10 februari 2020: Duurzame Bereikbaarheid

  07 december 2019

  De gemeente Sliedrecht en de VSO gaan graag met ondernemers in gesprek over duurzaamheid. Daarom houden we elk jaar een bijeenkomst over dit onderwerp. Komend jaar doen we dit op maandag 10 februari. De bereikbaarheid van uw bedrijf en het landelijke klimaatakkoord staan dan centraal.

 • Informatiebijeenkomst werkzaamheden Wantijbrug

  30 november 2019

  De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet door Rijkswaterstaat gerenoveerd worden. Daarvoor gaat de brug vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht voor auto’s, motoren en vrachtwagens.

 • Regionale Techniekspelen op 18 maart 2020

  29 november 2019

  Voor alle leerlingen van groep 7 en 8

 • Shop local: een update van de jaarlijkse kerstmuntenactie

  28 november 2019

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan.

 • Waaraan doet uw Sliedrechtse bedrijf mee?

  27 november 2019

  Met de Techniekroute Sliedrecht nog niet zolang geleden, komen er nu alweer oproepen voor Alblasserwaard On Stage ( 10 februari 2020) en Kom Binnen Bij Bedrijven ( 23 tm 28 maart 2020) voorbij en start eind dit jaar de werving voor de Zorg- en Welzijnsroute Sliedrecht 2020.

 • Kerstmunten 2019

  26 november 2019

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan. Sinds 2017 ontvangen de medewerkers van de Gemeente Sliedrecht daarom de lokale kerstmunten in plaats van een traditioneel kerstpakket.