Nieuws voor ondernemers RSS icoon

Graag houden wij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. U leest hier over bijeenkomsten, werkzaamheden en andere voor u als ondernemer interessante onderwerpen.

 • Netwerken?

  14 februari 2020

  Uiteraard geven wij als gemeente onze ondernemers hier heel graag de gelegenheid toe. Vanaf begin 2019 heeft de Gemeente Sliedrecht daarom eens per half jaar een Sliedrechts Ondernemersontbijt voor alle Sliedrechtse ondernemers. En vanaf 28 november 2019 hebben daarnaast de Gemeente Hardinxveld-Giessendam en Gemeente Sliedrecht de handen ineen geslagen om specifiek voor kleine zelfstandigen om-en-om een gezamenlijk netwerkontbijt te organiseren op een interessante gastlocatie.

 • Succesvolle 7e editie van Alblasserwaard On Stage

  14 februari 2020

  De VMBO-leerlingen uit Hardinxveld-Giessendam, Ottoland en Sliedrecht spraken tijdens het Beroepenfeest op Partycentrum de Lockhorst op 10 februari weer met meer dan 100 beroepsbeoefenaars. Wethouders Boerman, Slob en Vat verrichtten op ludieke wijze de feestelijke opening van On Stage voor de leerlingen en de beroepsbeoefenaren waarna het grote netwerken kon beginnen.

 • Stand van zaken Zorg- en Welzijnsroute Sliedrecht 2020

  14 februari 2020

  Ook zo nieuwsgierig welke locaties de groep 7 leerlingen van de Sliedrechtse basisscholen op woensdagochtend 17 juni 2020 gaan ontvangen?

 • Aanmelden voor de Innovation Award

  13 februari 2020

  Op woensdag 27 mei 2020 wordt de Innovation Award ZHZ 2020 voor de 7e maal uitgereikt aan een persoon of onderneming die zich weet te onderscheiden op het gebied van innovatie, verbetering en verandering. Deze prijs is niet meer weg te denken in de regio ZHZ.

 • Wegwerkzaamheden in verband met reconstructie Molendijk

  04 februari 2020

  Molendijk 30 t/m 105 afgesloten voor al het doorgaande verkeer.
  In verband met reconstructie wordt de Molendijk 30 t/m 105 in drie fases afgesloten voor al het verkeer.

 • KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN in de Drechtsteden en het Groene Hart

  28 januari 2020

  Van maandag 23 t/m zaterdag 28 maart zijn de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN open dagen.
  Tientallen bedrijven en organisaties in het Groene Hart zetten hun deuren wagenwijd open. Dat doen ze voor potentiële nieuwe werknemers én iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat bij bedrijven waar hij altijd al nieuwsgierig naar was.

 • Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen

  24 januari 2020

  De Gemeente, Politie, Brandweer en de VSO Sliedrecht willen blijvend samenwerken om uw bedrijventerrein "schoon, heel en veilig" te krijgen / te houden.
  Door middel van deze samenwerking kan uw bedrijventerrein in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit Keurmerk is een initiatief van MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers gaat zich wederom inspannen om het Keurmerk te behouden. De werkgroep is dan ook heel benieuwd hoe u schoon, heel en veilig waardeert op uw bedrijventerrein!

 • Gezocht voor SOJS: enthousiaste bedrijven voor de Bricks Challenge

  21 januari 2020

  Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht is altijd op zoek naar mogelijkheden om activiteiten te organiseren die kinderen kunnen uitdagen en verrijken. Nu zouden zij graag de volgende stap willen maken om met kinderen (10 t/m 14 jaar) na een lessenreeks een kijkje te nemen in het werkveld. Er gebeurt al veel op het gebied van techniek en zeker ook met de Techniekroute in Sliedrecht en de Regionale Techniekspelen. SOJS zou hierop aansluitend de volgende lessenreeks willen aanbieden in samenwerking met 'Young Engineers'.
  Doet uw bedrijf mee?!

 • Reminder voor maandag 10 februari 2020: Duurzame Bereikbaarheid

  07 december 2019

  De gemeente Sliedrecht en de VSO gaan graag met ondernemers in gesprek over duurzaamheid. Daarom houden we elk jaar een bijeenkomst over dit onderwerp. Komend jaar doen we dit op maandag 10 februari. De bereikbaarheid van uw bedrijf en het landelijke klimaatakkoord staan dan centraal.

 • Informatiebijeenkomst werkzaamheden Wantijbrug

  30 november 2019

  De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet door Rijkswaterstaat gerenoveerd worden. Daarvoor gaat de brug vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht voor auto’s, motoren en vrachtwagens.

 • Regionale Techniekspelen op 18 maart 2020

  29 november 2019

  Voor alle leerlingen van groep 7 en 8

 • Shop local: een update van de jaarlijkse kerstmuntenactie

  28 november 2019

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan.

 • Waaraan doet uw Sliedrechtse bedrijf mee?

  27 november 2019

  Met de Techniekroute Sliedrecht nog niet zolang geleden, komen er nu alweer oproepen voor Alblasserwaard On Stage ( 10 februari 2020) en Kom Binnen Bij Bedrijven ( 23 tm 28 maart 2020) voorbij en start eind dit jaar de werving voor de Zorg- en Welzijnsroute Sliedrecht 2020.

 • Kerstmunten 2019

  26 november 2019

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan. Sinds 2017 ontvangen de medewerkers van de Gemeente Sliedrecht daarom de lokale kerstmunten in plaats van een traditioneel kerstpakket.