Nieuws voor ondernemers RSS icoon

Graag houden wij u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen. U leest hier over bijeenkomsten, werkzaamheden en andere voor u als ondernemer interessante onderwerpen.

 • (Corona)-nieuwsbrieven op een rij

  04 juni 2020

  Graag houden wij u optimaal geïnformeerd. Via onze website, maar zeker ook via onze nieuwsbrieven voor ondernemend Sliedrecht. U kunt hier de reeds verzonden nieuwsbrieven van de afgelopen periode teruglezen.

 • Actuele informatie corona

  04 juni 2020
 • BOIP lanceert i-DEPOT campagne

  04 juni 2020

  Iedereen kan in de maand juni 2020 gratis i-DEPOTs bij BOIP indienen. Niet één idee en niet één keer, maar zo vaak en zo veel als iemand wil. BOIP organiseert deze actie om ondernemers en goede ideeën en steuntje in de rug te geven. En omdat zij geloven dat nieuwe ideeën extreem belangrijk zijn in deze bijzondere tijd.

 • De 1.5 meter economie in Sliedrecht

  25 mei 2020

  De ondernemers in de gemeente Sliedrecht zijn noodgedwongen ook druk in de weer met hun aanpassingen aan de nieuwe anderhalve meter economie. Samen met de VSO deden we een oproep om elkaar te motiveren en te inspireren om te innoveren.

 • Let op de veiligheid van uw bedrijf!

  13 mei 2020

  Het coronavirus zorgt ervoor dat veel bedrijfspanden geheel of gedeeltelijk gesloten zijn. Er wordt veel thuisgewerkt, waardoor industrieterreinen een verlaten indruk maken. De landelijke politie waarschuwt daarom voor verplaatsende criminaliteit: van woningen naar bedrijfspanden.

 • Verlenging uitstel betaling lokale heffingen

  07 mei 2020

  Medio maart is in verband met corona een pakket aan maatregelen samengesteld om uitstel van betaling
  mogelijk te maken voor ondernemers.

 • Overzicht NOW

  07 mei 2020

  Hierbij een overzicht van de verstrekte NOW per arbeidsmarktregio en per gemeente.

 • Update Kom Binnen Bij Bedrijven 2020

  28 januari 2020

  Zoals we vorige week berichtten, heeft de organisatie Kom Binnen Bij Bedrijven besloten de week in maart NIET te laten doorgaan. Gezien de ontwikkelingen rondom het Corona-virus het enige verstandige besluit dat er te nemen was.

 • Reminder voor maandag 10 februari 2020: Duurzame Bereikbaarheid

  07 december 2019

  De gemeente Sliedrecht en de VSO gaan graag met ondernemers in gesprek over duurzaamheid. Daarom houden we elk jaar een bijeenkomst over dit onderwerp. Komend jaar doen we dit op maandag 10 februari. De bereikbaarheid van uw bedrijf en het landelijke klimaatakkoord staan dan centraal.

 • Informatiebijeenkomst werkzaamheden Wantijbrug

  30 november 2019

  De Wantijbrug in de N3 is in slechte staat en moet door Rijkswaterstaat gerenoveerd worden. Daarvoor gaat de brug vanaf 20 januari 2020 voor twee en halve maand dicht voor auto’s, motoren en vrachtwagens.

 • Regionale Techniekspelen op 18 maart 2020

  29 november 2019

  Voor alle leerlingen van groep 7 en 8

 • Shop local: een update van de jaarlijkse kerstmuntenactie

  28 november 2019

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan.

 • Waaraan doet uw Sliedrechtse bedrijf mee?

  27 november 2019

  Met de Techniekroute Sliedrecht nog niet zolang geleden, komen er nu alweer oproepen voor Alblasserwaard On Stage ( 10 februari 2020) en Kom Binnen Bij Bedrijven ( 23 tm 28 maart 2020) voorbij en start eind dit jaar de werving voor de Zorg- en Welzijnsroute Sliedrecht 2020.

 • Kerstmunten 2019

  26 november 2019

  De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan. Sinds 2017 ontvangen de medewerkers van de Gemeente Sliedrecht daarom de lokale kerstmunten in plaats van een traditioneel kerstpakket.