Samenwerken

 • Techniek- en Zorgroute Sliedrecht

  Op 13 november 2019 vond alweer de tweede Techniekroute Sliedrecht plaats. De groep 8- leerlingen van de verschillende Sliedrechtse basisscholen waren uitgenodigd en mochten die ochtend een kijkje achter de (technische) schermen nemen bij de deelnemende lokale technische bedrijven.

 • Keurmerk Veilig Ondernemen

  Een onveilige omgeving zorgt voor veel schade en overlast en kan de bedrijfsvoering behoorlijk in de weg zitten. Om een veilige bedrijfsomgeving te waarborgen, is het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) ontwikkeld door het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV). Er is een KVO voor winkelgebieden (KVO-W) en een KVO voor bedrijventerreinen (KVO-B).

 • Partners

  Wij werken graag in de regio samen met verschillende partners.

 • Inkoopkalender

  U bent een lokale ondernemer en wilt graag zaken doen met uw eigen gemeente?

 • De Nieuwe Winkelstraat - Kerkbuurt

  Onder de noemer De Nieuwe Winkelstraat geven pandeigenaren en ondernemers samen met de gemeente het winkelgebied in de Kerkbuurt een impuls. Dit past in het Toekomstperspectief Kerkbuurt, dat de gemeenteraad in april 2019 heeft vastgesteld.

 • Burgemeester Winklerplein

  Het Burgemeester Winklerplein wordt in een nieuw jasje gestoken. De gemeente Sliedrecht is bezig het plein te herontwikkelen tot een aantrekkelijk winkel- en woonplein.

 • ZomerOndernemer Drechtsteden

  14 mei 2020

  ZomerOndernemer helpt jongeren tussen de 15 en 25 jaar met het starten van hun eigen bedrijf tijdens de zomervakantie. De jongeren krijgen steun van professionele begeleiders die hen o.a. training, advies en tips geven. Zij zijn in hun eigen tijd bezig met hun bedrijf en komen wekelijks (digitaal of persoonlijk) met een groep bij elkaar om de voortgang te bespreken. ZomerOndernemer duurt ongeveer zes weken en na afloop bepaal jij zelf of je verder gaat met je bedrijf.