Burgemeester Winklerplein

Het Burgemeester Winklerplein wordt in een nieuw jasje gestoken. De gemeente Sliedrecht is bezig het plein te herontwikkelen tot een aantrekkelijk winkel- en woonplein.

Nieuwsbrief maart 2020

Deze week ontvangen de omwonenden, ondernemers en pandeigenaren de eerste nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen met procedures en planning. In deze nieuwsbrief leest u wat de stand van zaken is op de verschillende locaties met een uitgebreide planning en informatie over de aankomende inloopavond die Windroos Bouwgroep organiseert. Iedere drie à vier maanden brengen we u op met een nieuwsbrief op de hoogte van de laatste stand van zaken. De volgende nieuwsbrief verschijnt in juni 2020.

Informatie

Algemene informatie over Burgemeester Winklerplein leest u op onze website onder Burgemeester Winklerplein.

Op de website van De Windroos Bouwgroep treft u de laatste updates en uitgebreide informatie over het project. 

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen en wilt u graag meer lezen over de herontwikkeling? Naast vragen over de procedure en mogelijkheden voor inspraak, ontvangen we ook over andere onderwerpen regelmatig vragen. In de nieuwsbrief leest u de veelgestelde vragen.

Download de nieuwsbrief als pdf.

Contact

Heeft u vragen over het project, de procedure en mogelijkheden voor inspraak, dan kunt u altijd contact opnemen met projectleider Frank Engelen, e-mailadres: fjm.engelen@sliedrecht.nl, telefoonnummer: 0184 - 49 58 32.