Deal! Drecht Cities

DEAL! Drecht Cities is het centrale marketing en promotiebureau van de zeven Drechtsteden-gemeenten, The Port of Rotterdam en de Regionale OntwikkelingsMaatschappij Drechtsteden (ROM-D).

Logo Drecht Cities Maritime DeltaDEAL! Drecht Cities is opgericht om bedrijven te ondersteunen en te adviseren die willen investeren en/of uitbreiden in de Drechtsteden. Daarnaast richt DEAL! Drecht Cities zich op het bijdragen aan het verbeteren van het vestigingsklimaat en het promoten van de Drechtsteden als optimale vestigingsplaats voor bedrijven, in het bijzonder de maritieme en logistieke sector. De doelstelling is om nieuwe impulsen te geven aan de economie in de Drechtsteden en de werkgelegenheid te stimuleren.

Waarom de Drechtsteden?

De regio Drechtsteden is een maritiem knooppunt: sterk in bagger, scheepsbouw en logistiek. Er zijn leaderfirms gevestigd zoals IHC, Boskalis en Heerema. De ligging aan de achterlandverbindingen A15/A16, de beschikbaarheid van de Dordtse zeehaven en watergebonden bedrijventerreinen maken de regio tot een uitstekende vestigingslocatie voor maritieme en logistieke bedrijfsactiviteiten. In de regio Drechtsteden zijn maar liefst 59 terreinen aanwezig.

Quotes van Ben Maelissa en Erik Vegt

Wat kunnen zij voor u doen

Logo deal!Zij gaan voor u op zoek naar de beste vestigings- of uitbreidingsplek voor uw bedrijf binnen de Drechtsteden en ze begeleiden u bij het vestigingstraject. Daarnaast helpen zij u graag met de vragen die verder bij uw investering aan de orde zijn, zoals subsidies, fiscaliteit, HRM en expats of het vinden van geschikte samenwerkingspartners. Ze zijn een onafhankelijke organisatie en onze dienstverlening is kosteloos!

Contact

Neem gerust contact op!

Drecht Cities Maritime Delta is powered by DEAL!