Inschrijven basisschool gestart

Wordt uw zoon/dochter tussen 30 september 2022 en 1 oktober 2023 vier jaar? Uw kind moet u dan vóór 1 maart aanmelden bij de basisschool van uw keuze. Ouders hebben inmiddels persoonlijk een brief met flyer en aanmeldformulier ontvangen.

Geen Open Dagen

Op de laatste woensdag van januari vindt normaal gesproken de Open Dagen bij alle basisscholen in Sliedrecht plaats. Door corona kunnen er zoals in andere jaren geen Open Dagen plaatsvinden. De gemeente heeft dit noodgedwongen met alle basisscholen afgesproken. Er worden dus geen open dagen, rondleidingen of andere afspraken voor kennismaking op de basisscholen georganiseerd.

Aanmelden vóór 1 maart 2022

Aanmelden kan door het formulier vanaf nu, maar in ieder geval vóór 1 maart 2022, per post of per mail in te leveren op de basisschool van uw keuze. Na 1 maart maken de scholen hun plannen voor het komende schooljaar.

Heeft u geen brief ontvangen?

Download hier het aanmeldformulier.

Meer informatie

U kunt veel informatie over de scholen vinden in de schoolgids en op de websites van de scholen. Op de websites leest u ook wanneer en op welke manier u meer informatie kunt krijgen. Kan uw kind niet aan het regulier onderwijs deelnemen, hoeft u niets te doen.