CIRCO: Circulaire Business en Design Track

De Vereniging Sliedrechtse Ondernemers (VSO) organiseert in samenwerking met de gemeente Sliedrecht een Track speciaal voor bedrijven uit Sliedrecht om circulaire business kansen concreet te maken.

CircoOf dit nu gaat om modulair bouwen, data slim inzetten om preventief onderhoud aan machines te plegen, een prestatiemodel te ontwikkelen vanuit klant-leveranciers perspectief of om samen met ketenpartners uitdagingen te tackelen in de kunststoffenindustrie. Tijdens de Track wordt je uitgedaagd om van een lineaire naar een circulaire economie om te schakelen. De Track biedt plaats aan tien bedrijven. Van ieder bedrijf doen twee personen mee. De workshops vinden plaats op 16 december 2019, 16 en 23 januari 2020.

CIRCO versnelt de ontwikkeling naar een circulaire economie, met design als motor. Tijdens een driedaagse CIRCO Track maak je uitgebreid kennis met de mogelijkheden van circulair ontwerpen en ondernemen voor jouw business. Het deelnemende team van ieder bedrijf bestaat uit een duo van een designer, ingenieur of productmanager en iemand die de markt, klanten en stakeholders kent. Samen met ketenpartners verken je kansen en zet je concrete eerste stappen in de ontwikkeling van nieuwe producten, diensten en businessmodellen. Ruim 1.000 deelnemers deden al mee en beoordeelden de CIRCO Tracks met gemiddeld een 8!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op:

Meer info en aanmelden via Thirza Monster (Cirkellab) via thirza@cirkellab.nl of 06-28446512.