Energieonderzoek Winkeliers

In de gemeente Sliedrecht zijn wij steeds meer bezig met de energietransitie en zien veel kansen . U hopelijk ook!

De gemeente en Omgevingsdienst ZHZ willen dit samen met u mogelijk maken, waarbij we middels deze enquête eerst de kansen in kaart willen brengen.

Laat weten waar u behoefte aan heeft

Wij verzoeken u de vragenlijst in te vullen over energie binnen uw winkel. Deze vragenlijst is opgesteld in samenwerking van de gemeente en wordt verspreid onder alle winkeliers. Wij stellen deze vragen dus ook aan uw buurbedrijven. De antwoorden geven inzicht in wat speelt, waar behoefte aan is en waarmee kansen in samenwerking kunnen worden benut.

Vul de vragenlijst in voor 15 december

De vragenlijst bestaat uit twee onderdelen:

  • Het eerste onderdeel gaat over hoe belangrijk energie is voor de strategie in uw onderneming. Deze kunt u als eigenaar/directeur invullen.
  • Het tweede onderdeel gaat hier dieper op in, met specifieke vragen over het energieverbruik, mogelijke opwekking hiervan en investeringsmogelijkheden. Deze kunt u zelf invullen of doorsturen naar een van uw medewerkers/collega's.

Vanzelfsprekend gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens.

Heeft u vragen? Stel ze gerust

Heeft u vragen, opmerkingen of aanvullingen? Neem dan contact op met Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid. Dit kan via eerder genoemd e-mail adres duurzaamheid@ozhz.nl of telefonisch 078 – 770 85 85.

Wij hopen dat u enthousiast bent over deze ontwikkelingen en kijken uit naar uw reactie! Met zoveel mogelijk reacties van de winkeliers van Sliedrecht kan hopelijk gezamenlijk een energieke start gemaakt worden.