Kerstmunten 2019

De gemeente Sliedrecht vindt het belangrijk om bestedingen zo veel mogelijk richting de lokale ondernemers te laten gaan. Sinds 2017 ontvangen de medewerkers van de Gemeente Sliedrecht daarom de lokale kerstmunten in plaats van een traditioneel kerstpakket.

KertvogeltjesDoor de jaren heen zijn er al veel winkeliers van de Kerkbuurt, het Burgemeester Winklerplein en de Woonboulevard mee gaan doen aan deze actie. Op deze wijze kunnen de ambtenaren aan de producten en diensten die zij wensen hun kerstmunten spenderen én is er een garantie dat al deze bestedingen lokaal worden gedaan. Een mooie win-win situatie.

Als ondernemer met een winkel gevestigd in Sliedrecht, bent u natuurlijk ook dit jaar weer van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de actie. Het enige dat u hoeft te doen is:

  • Laat uw accountmanager via e.smit@sliedrecht.nl weten dat u graag deelneemt;
  • Lever een foto of logo aan met een korte tekst van 140 woorden;
  • Lever uw adres-, mail- en telefoongegevens aan waarop u benaderd kunt worden.

De ambtenaren ontvangen bij hun kerstmunten een boekje met daarin de deelnemende bedrijven waarin wij bovenstaande zullen verwerken.Zodra u kerstmunten in ontvangst heeft genomen, kunt u deze verzilveren tegen geld bij het centrale inwisselpunt op de Kerkbuurt bij Juwelier Alblas.

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Rozanne Boer en Esther Smit