De 1.5 meter economie bij Bonflex Massagepraktijk

Onze branche is momenteel heel druk bezig met de voorbereidingen voor de aanstaande heropening. Omdat wij nu eenmaal een contactberoep pur sang hebben, staat onze branche nagenoeg stil. Maar achter de schermen doen we dit zeker niet!

In onze ogen is het echter heel belangrijk dat de branche weer actief wordt om zodoende de druk op het zorgstelsel te verlichten, mensen te helpen in het omgaan met stress en stressgerelateerde klachten te verlichten en natuurlijk om te investeren in een beter werkend immuunsysteem. Een massage is een gezonde en hygiënische manier om het lichaam te stimuleren en om de spanning los te laten. Het is bewezen effectief tegen stressgerelateerde klachten en verbetert ons immuunsysteem.  Daarnaast zijn we als masseur uiteraard ook heel duidelijk een “klankbord” voor al onze cliënten. 

Om goed en veilig te kunnen functioneren binnen de gestelde RIVM eisen heeft onze belangenvereniging BMS een uitgebreid protocol opgesteld waarmee we dit kunnen gaan doen. In de praktijk betekend dit uiteraard dat we alle mogelijke maatregelen uit dit protocol aan het treffen zijn om zowel voor onze cliënten en onszelf een zo optimaal en toch werkbaar klimaat te realiseren.We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we, zeker in samenwerking met onze cliënten, op korte termijn weer datgene kunnen doen wat we het liefste doen; met onze handen actief bijdragen aan een goede gezondheid!