De 1.5 meter economie bij Repair IT Now

Bij aankondiging van de maatregelen zijn wij als bedrijf direct samengekomen om onze mogelijkheden en plichten te bespreken. Door de sterke richtlijnen die aansluiten bij het RIVM kunnen wij als vitaal beroep open blijven.

Wel is de showroom momenteel dicht, is ons koffiehoekje gesloten, kan er enkel gepind worden en hebben wij de stoelen in de wachtruimte uit elkaar gezet. We waken ervoor dat iedereen anderhalve meter afstand kan houden. Door markeringen van tape op de grond en visuele instructies die in heel het pand aanwezig zijn weten onze klanten wat er van hun verwacht wordt. De speciale desinfectie tafel die wij hebben geïnstalleerd zorgt ervoor dat alle apparaten ontsmet worden voordat wij deze innemen. Na elke klant ontsmetten wij verschillende oppervlakken en materialen. Wij dragen op deze en vele andere manieren zorg voor ons personeel en onze klanten.

Bereikbaarheid en beschikbaarheid is in deze tijd essentieel. Mensen willen toch op een bepaalde manier samenkomen en dit lukt altijd via technologie. Repair IT Now repareert deze weken nog sneller zodat alle gebroken schermen, kapotte camera’s en apparaten met waterschade van kinderen, studenten, thuiswerkende, ouderen en onze toppers in de cruciale beroepsgroepen snel weer werkend zijn.

Iedereen die klachtenvrij is, is welkom om langs te komen. Voor klanten die ver weg wonen, minder mobiel zijn of liever in deze tijd niet langskomen hebben wij ervoor gezorgd dat zij een reparatie kunnen opsturen. Op https://www.repairitnow.nl/ kun jij onze maatregelen doornemen en kun je ook een afspraak maken of aanmelding doen om jouw reparatie op te sturen.