De 1.5 meter economie bij Rotterdam Steel Works

Wij volgen de maatregelen van Rijksoverheid aangaande het Coronavirus COVID-19.

Dit betekent voorlopig voor ons bedrijf dat: 

  1. het kantoorpand vanaf heden t/m 5 april 2020 gesloten is voor externen
  2. een deel van onze kantoormedewerkers deze weken deels vanuit huis werken, maar wel bereikbaar zijn.

Voor onze overige medewerkers is het niet mogelijk om thuis te werken. Zij zullen de nodige maatregelen in acht nemen om hun werkzaamheden verantwoord te kunnen blijven uitvoeren. Zo zullen zij u geen hand geven, houden zij minimaal 2 meter afstand van u en zijn zij zelfvoorzienend in koffie en maaltijden. Medewerkers met gezondheidsklachten die kunnen duiden op het Coronavirus mogen niet werken.

Het kan niet anders dan dat u als klant of relatie de komende periode iets merkt van de maatregelen die wij nu nemen. Onze excuses hiervoor, want wij zijn u altijd graag van dienst. In deze onzekere periode vinden wij echter dat we niet anders kunnen dan onze verantwoordelijkheid nemen om het effect van dit virus met elkaar te laten afnemen

Wij vragen daarom uw begrip als u wat langer moet wachten, als uw mondelinge afspraak wordt omgezet naar een telefonische of wanneer wij u voorlopig afbellen. Tot op de dag van vandaag houden wij ons hieraan. Gelukkig is er bij ons niemand ziek geworden en kunnen wij veilig door produceren.