De 1.5 meter economie bij de Heeren van Slydregt

Wij als zijnde Heeren van Slydregt, staan al sinds dag één op nul! Dit is een vreselijke periode om als horeca ondernemer bezig te zijn. Voor mij, maar ook zeker voor ons personeel! De onzekerheid en onduidelijkheid van wat er straks kan en wanneer hakt er bij iedere ondernemer flink in. Vooralsnog hebben wij geloof in de toekomst!

Wij hebben deze periode van het sluiten van onze deur aangegrepen om met elkaar het restaurant, de brasserie én de keuken te verbouwen. Dit doen wij in kleine groepen zodat een ieder zijn bewegingsvrijheid heeft! We gaan hier als team lekker creatief mee om, er zitten 7 dagen in de week, zodat we allemaal verschillende dagdelen kunnen invullen. Wanneer we weer open mogen zullen wij als HVS klaar staan om onze gasten te kunnen ontvangen!


Op welke manier dit zal zijn is momenteel nog niet geheel duidelijk. De 1,5 meter economie zal in de Horeca een groot probleem zijn/worden. We zijn er wel mee bezig om de ruimtes anders in te delen wanneer nodig, gelukkig hebben we de ruimte! We hopen dat we in ieder geval vanaf 1 juni wij onze deur weer mogen openen en onze service wederom kunnen aanbieden zoals tevoren.

Ik zou zeggen: tot snel allemaal én tot ziens bij Heeren van Slydregt.