De 1.5 meter economie van Podt Alplain Kunstoffen

Coronatijd, een tijd waarin we ons als Podt Alplain Kunststoffen ook aan alle richtlijnen houden maar ook een tijd die nieuwe mogelijkheden biedt. Zo zijn wij een bedrijf dat kan helpen bij het ontwerpen van bijvoorbeeld de kuchschermen voor balies, afschotten van werkplekken en scholen voorzien van veilige instructietafels.

Ook binnen onze muren worden we namelijk geconfronteerd met het werken in beperkte ruimtes. Wij lossen dit op door werkplekken af te schotten met tranparante kunststof platen die bevestigd kunnen worden aan de plafonds of neergezet kunnen worden op de bureaus. Op deze manier kan er toch effectief gewerkt worden, voor zover medewerkers natuurlijk niet vanuit huis kunnen werken. Voorbeelden van de instructieschermen voor scholen ziet u op de afbeelding.Ook kunnen we scholen voorzien van de zogenaamde gezichtsbeschermers. Deze komen we graag gratis voor de leerkrachten op school langsbrengen. We zullen deze crisis toch immers met elkaar moeten doen.

Voor meer informatie over deze schermen en eventuele aanpassingen die u gewenst zou willen hebben kunt u contact opnemen met Philip de Rover of Piet van Gelderen of gewoon via ons centrale nummer op  0184-410877.