Uitnodiging 20 november 2019: Omgevingsvisie Sliedrecht

Heeft u ideeën over de toekomst van Sliedrecht of vindt u het leuk om hier over mee te praten? Dan nodig ik u graag uit voor een bijeenkomst op woensdag 20 november 2019 van 16:00-18:00 uur om hier samen met ons over mee te denken.

ideaSliedrecht is van oudsher een ondernemend dorp in een maritieme omgeving, strategisch gelegen tussen de rivier Beneden Merwede, snelweg A15 en het spoor. Een dorp met een geschiedenis in de baggerindustrie. Maar hoe ziet de gemeente er in de toekomst uit? Wat is volgens u als ondernemer belangrijk binnen onze gemeente? Wat voor gemeente willen we samen zijn?

Woensdag 20 november aanstaande is een belangrijk moment om samen met u over deze vragen na te denken. De inzichten die wij opdoen nemen we vervolgens mee bij het opstellen van een omgevingsvisie voor de gemeente Sliedrecht. Deze omgevingsvisie is de toekomstvisie van ons dorp én ons allemaal!

U bent van harte welkom op 20 november van 16.00 tot 18.00 uur in Partycentrum de Lockhorst, Sportlaan 1 in Sliedrecht. Tijdens deze bijeenkomst willen we samen met u nadenken over de kwaliteiten van Sliedrecht en de opgaven waar we mee aan de slag moeten. Denk u met ons mee?

U kunt zich aanmelden door deze mail te beantwoorden of te mailen naar omgevingsvisie@sliedrecht.nl. Mocht u onverhoopt toch denken dat een andere collega beter bij deze bijeenkomst kan zijn, stuur deze uitnodiging dan gerust door!