Waaraan doet uw Sliedrechtse bedrijf mee?

Met de Techniekroute Sliedrecht nog niet zolang geleden, komen er nu alweer oproepen voor Alblasserwaard On Stage ( 10 februari 2020) en Kom Binnen Bij Bedrijven ( 23 tm 28 maart 2020) voorbij en start eind dit jaar de werving voor de Zorg- en Welzijnsroute Sliedrecht 2020.

Ziet u wellicht door de bomen het bos niet meer?

Dat is niet erg. We leggen het graag nog een keer uit. Als Gemeente vinden we namelijk het verbinden van de drie O's erg belangrijk: onderwijs, ondernemers en overheid verbinden gebeurt in Sliedrecht op verschillende manieren:

  • De Zorg- en Welzijnsroute is voor alle groep 7 basisschoolleerlingen in Sliedrecht.
  • De Techniekroute is voor alle groep 8 basisschoolleerlingen in de Gemeente Sliedrecht
  • Alblasserwaard On Stage is voor de VMBO leerlingen van het Griendencollege, Wellantcollege de Bossekamp en het Calvijn College.
  • Kom Binnen Bij Bedrijven maakt de taart compleet. Iedereen is namelijk welkom, bij de bedrijven die hun deuren in maart openstellen : bovenstaande leerlingen , maar ook leerlingen uit andere jaren, van andere scholen in de regio, werkzoekenden, vrijwilligers, stagairs etc. Lees meer op:

Meedoen?

Ook meedoen aan 1 of meerdere van bovenstaande initiatieven? Laat het weten aan uw accountmanager bedrijven Esther Smit op e.smit@sliedrecht.nl. Ook voor vragen kunt u natuurlijk terecht bij Esther !