De 1.5 meter economie bij Bronbad de Lockhorst / Optisport

Op maandag 11 mei heeft Laboderva (laboratorium) de watercontrole gedaan en het water getest op legionella.Verder hebben we een kuchscherm bij de receptie neergezet en is vanaf 11 mei alles afgezet.

Verder hebben we een kuchscherm bij de receptie neergezet en is vanaf 11 mei alles afgezet. We hebben 16 dranghekken van de Gemeente gereserveerd en die komen ook maandag. Hier zullen we de looproute mee aangeven en het recreatiebad afzetten zodat de kinderen hier niet in kunnen vallen. De kleedruimten etc zullen we aankomende week ook zo in gaan richten dat er 1,5 meter tussen zit.

De mensen komen binnen via de entree en zullen via de zijkant naar buiten gaan zodat ze elkaar niet zullen passeren. In fase 1 gaan we gefaseerd zwemles geven in het wedstrijdbad en het doelgroepenbad.De kinderen die zwemles krijgen in het wedstrijdbad zullen via de grote kleedruimten naar het bad gaan en degene die in het doelgroepenbad zwemles hebben zullen via de wisselcabines en het recreatiebad naar het doelgroepenbad gaan. Zo zullen deze groepen elkaar niet passeren en blijft de afstand gewaarborgd.