Hercertificering Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen

De Gemeente, Politie, Brandweer en de VSO Sliedrecht willen blijvend samenwerken om uw bedrijventerrein "schoon, heel en veilig" te krijgen / te houden.
Door middel van deze samenwerking kan uw bedrijventerrein in het bezit blijven van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Dit Keurmerk is een initiatief van MKB-Nederland in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De werkgroep bestaande uit vertegenwoordigers gaat zich wederom inspannen om het Keurmerk te behouden. De werkgroep is dan ook heel benieuwd hoe u schoon, heel en veilig waardeert op uw bedrijventerrein!

Om het Keurmerk daadwerkelijk te kunnen behouden, is een hoge respons op de enquête belangrijk. Met het invullen van deze enquête draagt u bij aan het behalen van het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen en kunt u invloed uitoefenen op de maatregelen die de komende drie jaar genomen kunnen gaan worden.Mede door uw opmerkingen zal de werkgroep in de komende drie jaar maatregelen gaan uitvoeren om het terrein nog "schoner en veiliger" te krijgen.

Wij rekenen op uw medewerking. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.