Open Coffee Drechtsteden

Mis je de gesprekken met collega-ondernemers uit de Drechtsteden ook? Neem dan op donderdag 7 mei 2020 van 9.00 tot 10.30 uur deel aan de eerste online ontmoeting van de Open Coffee Drechtsteden, een netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in de Drechtsteden.

Elkaar ontmoeten! Dat is wat we als bestuur van de Open Coffee Drechtsteden het meeste missen in de lockdown. Achter de schermen is er daarom samen met de vaste sponsors van de OCD hard gewerkt. Achter de beeldschermen, om precies te zijn. Want zolang onze centrale ontmoetingsplek de Cascade nog in lockdown is, gaan we elkaar elke 1e donderdag van de maand online ontmoeten.

Sponsors Rim Epskamp van Gamailen.nl en Matthijs van Dijk van Signland.nl zorgen voor veilig inbellen via Zoom. Deze eerste online editie gaan we vooral naar elkaar luisteren:

  • Hoe gaat het met je?
  • Waar zit je mee?
  • Wat kunnen we voor elkaar betekenen?
  • Waar kan ik je mee helpen?

We hebben al ontdekt hoe het fijn het is weer met elkaar te spreken. Daarna kwamen weer volop tips, plannen en ideeën over de mogelijkheden en uitdagingen van deze tijd.

Wil je meedoen?

Bezoek dan de website opencoffeedrechtsteden.nl en klik op de aanmeldlink. Op 7 mei 2020 vanaf 9.00 uur tot 10.30 uur wordt de Zoom-verbinding opengesteld en hopen Stephan, Peter, Angela en Corine jullie weer te ontmoeten! Deelname is zonder kosten.