Webinar: groot Onderhoud N3

Wist u al dat de N3 op de schop gaat vanaf 6 augustus? Rijkswaterstaat werkt in verschillende fases tot oktober 2021 aan de weg. Er zijn dan minder rijstroken beschikbaar en de weg wordt versmald. Om de hinder te beperken, wordt een deel van het werk tijdens de vakantieperiode uitgevoerd en worden volledige wegafsluitingen in (lange) weekenden gepland. Wilt u weten wat wanneer gaat spelen? Maakt u zich zorgen over de bereikbaarheid van de regio Drechtsteden en uw eigen locatie nu de wegen toch weer steeds drukker worden? Of wilt u wel iets doen aan de bereikbaarheid, maar vraagt u zich af waar te beginnen?

Donderdag 9 en vrijdag 10 juli organiseren Rijkswaterstaat, ParkTrust, Drechtsteden en het ‘Platform Samen Bereikbaar Drechtsteden’ een aantal webinars voor het bedrijfsleven. Wilt u weten wat de hinder is en wat dit betekent voor uw bedrijf, de logistieke processen en uw medewerkers en hoe u uw bereikbaarheid kunt optimaliseren? Kom dan gemakkelijk online in een van deze ‘online N3 bijeenkomsten’ die per gebied
georganiseerd worden:

schema

Elk webinar duurt maximaal 1,5 uur. We presenteren de hinder, mogelijke alternatieven en omleidingsroutes. Daarnaast ruimen we voldoende tijd in voor het stellen van vragen en presenteren we de digitale N3 toolbox met allerlei communicatiemiddelen die u kunt gebruiken.We houden per webinar het aantal deelnemers op ±30 personen, omdat er dan genoeg tijd is voor het beantwoorden van vragen. Mocht u verhinderd zijn voor het webinar voor uw gebied, dan kunt u zich ook aanmelden voor een van de andere webinars. Aanmelden?, klik hiernaast. U ontvangt na inschrijving een digitale login voor het webinar.


Anna Schouten van het platform ‘Samen Bereikbaar’ ondersteunt bedrijven om de bereikbaarheid te verbeteren. Zij heeft al met 70 bedrijven uit de regio concrete stappen gezet met als resultaat ruim 1.000 spitsmijdingen! Dat helpt om de bereikbaarheid op peil te houden, maar is lang niet voldoende. U kunt ook direct contact opnemenmet Anna Schouten voor advies op maat.

Email: anna.schouten@samenbereikbaar.nl of www.samenbereikbaar.nl.

Hopelijk tot ziens op 9 of 10 juli!

vrachtwagens