2021

 • Denk mee over het standplaatsen- en ventbeleid in de gemeente Sliedrecht

  23 november 2021

  De gemeente is bezig met een nieuw standplaatsen- en ventbeleid. Alle inwoners kunnen meedenken over het Standplaatsen- en ventbeleid 2022.

 • Aanbod voor ondernemers: gratis onafhankelijk advies zonnepanelen

  13 oktober 2021

  De gemeente Sliedrecht wil zonnepanelen op bedrijfsdaken stimuleren. Daarom kunnen ondernemers (zowel klein-als grootverbruikers) en eigenaren van bedrijfspanden met een dak dat geschikt lijkt voor plaatsing van zonnepanelen nu kosteloos gebruikmaken van voorlichting en verkennend advies.

 • Subsidie Vaste Lasten Nachtsluiting Horeca

  06 oktober 2021
 • Gemeente zoekt samenwerking met Sliedrechtse ondernemers

  In mei is na een periode van intensieve samenwerking tussen de gemeente, VSO en ondernemers de nieuwe Economische Visie 2021-2030 vastgesteld. De gemeente en VSO willen deze samenwerking met de ondernemers versterken en uitbouwen. In de periode van oktober tot december gaat de gemeente met de Sliedrechtse ondernemers in gesprek. Voor deze gesprekken wordt de gemeente ondersteund door de Provincie Zuid-Holland in samenwerking met ParkTrust.

 • TVL Q3

  01 september 2021

  De Tegemoetkoming Vaste Lasten voor het derde kwartaal (TVL Q3 2021) is vanaf vandaag aan te vragen. De financiële regeling helpt ondernemers die zijn getroffen door de coronamaatregelen met het betalen van vaste lasten.

 • Economische Visie door de raad vastgesteld

  Dinsdag 25 mei heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de nieuwe Economische Visie voor 2021-2030. Gemeente en VSO werken nu verder aan de uitvoering en zullen daarbij opnieuw alle ondernemers betrekken.

 • Drechtsteden werkt door met een kickstart!

  02 maart 2021

  Dinsdag 2 maart is Kickstart Drechtsteden (regionaal mobiliteitsteam) live gegaan. Op de website www.kickstartdrechtsteden.nl is de lancering te zien. Met Kickstart kunnen wij de arbeidsmarkt veerkrachtig maken en investeren in mensen!

 • Ondernemers: aanslag gemeentelijke belastingen 2021 mogelijk later

  19 februari 2021

  Als ondernemer ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 mogelijk later dan u gewend bent. Dit komt doordat sommige informatie later beschikbaar is. Wij streven ernaar de aanslag uiterlijk voor de zomer te versturen.

 • Hulp RBZ

  29 januari 2021

  Heeft u (financiële) problemen, ondanks de financiële coronaregelingen van de Rijksoverheid? Heeft u schulden opgebouwd en lukt het u niet deze schulden aan te pakken? Wilt u stoppen met uw onderneming?

 • Start de verduurzaming van uw organisatie of bedrijf bij het Zakelijk Regionaal Energieloket!

  11 februari 2021

  Wilt u als ondernemer in de gemeente Sliedrecht uw bedrijfspand verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Het zakelijk Regionaal Energieloket is een eerste stap en bundelt alle informatie over verduurzamen voor bedrijven: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. Want een energiezuinige bedrijfsvoering is toekomstbestendig én een slimme investering.

 • Verlenging Corona-OverbruggingsLening

  18 januari 2021

  De Corona-OverbruggingsLening (COL) voor startups, scale-ups en innovatieve MKBers is verlengd.