2021

 • Ondernemers: aanslag gemeentelijke belastingen 2021 mogelijk later

  19 februari 2021

  Als ondernemer ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 mogelijk later dan u gewend bent. Dit komt doordat sommige informatie later beschikbaar is. Wij streven ernaar de aanslag uiterlijk voor de zomer te versturen.

 • 11 februari officiële start Zakelijk Energieloket met webinar

  11 februari 2021

  Op donderdag 11 februari wordt het Zakelijk Energieloket gelanceerd. Ook kunnen ondernemers en geïnteresseerden deelnemen aan een webinar over het verdienmodel van zonnepanelen. De online bijeenkomst start om 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk.

 • Hulp RBZ

  29 januari 2021

  Heeft u (financiële) problemen, ondanks de financiële coronaregelingen van de Rijksoverheid? Heeft u schulden opgebouwd en lukt het u niet deze schulden aan te pakken? Wilt u stoppen met uw onderneming?

 • Start de verduurzaming van uw organisatie of bedrijf bij het Zakelijk Regionaal Energieloket!

  11 februari 2021

  Wilt u als ondernemer in de gemeente Sliedrecht uw bedrijfspand verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Het zakelijk Regionaal Energieloket is een eerste stap en bundelt alle informatie over verduurzamen voor bedrijven: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. Want een energiezuinige bedrijfsvoering is toekomstbestendig én een slimme investering.

 • Verlenging Corona-OverbruggingsLening

  18 januari 2021

  De Corona-OverbruggingsLening (COL) voor startups, scale-ups en innovatieve MKBers is verlengd.