2021

 • Uitnodiging werkgeversevent

  01 september 2021

  Het is een fysiek, laagdrempelig evenement waar we o.a. met elkaar in gesprek gaan over dilemma’s en de do’s & don’ts op de arbeidsmarkt ná de coronacrisis. Pieter van den Brink, (Arbeidsrecht Ten Holter Noordam advocaten) geeft tijdens de interactieve Q&A antwoord op vragen als; Wat is je positie als werkgever wanneer één van jouw medewerkers weigert een mondkapje te dragen, zelfs als de klant daar om vraagt? En wat zijn de consequenties wanneer je genoodzaakt bent om medewerkers te laten gaan, na ontvangen steun zoals NOW? Daarnaast ontvangen we een inspirerende gastspreker en is er voldoende ruimte om, op informele wijze (én gepaste afstand) te netwerken.

 • TVL Q3

  01 september 2021

  De Tegemoetkoming Vaste Lasten voor het derde kwartaal (TVL Q3 2021) is vanaf vandaag aan te vragen. De financiële regeling helpt ondernemers die zijn getroffen door de coronamaatregelen met het betalen van vaste lasten.

 • Economische Visie door de raad vastgesteld

  Dinsdag 25 mei heeft de gemeenteraad unaniem ingestemd met de nieuwe Economische Visie voor 2021-2030. Gemeente en VSO werken nu verder aan de uitvoering en zullen daarbij opnieuw alle ondernemers betrekken.

 • Werkzaamheden Drechtsteden zomerperiode 2021

  26 mei 2021

  Uitnodiging webinar 7 of 10 juni.

 • Zomerondernemer Drechtsteden 2021

  26 mei 2021

  Maak deze zomer je droom waar en start je eigen bedrijf.

 • Drechtsteden werkt door met een kickstart!

  02 maart 2021

  Dinsdag 2 maart is Kickstart Drechtsteden (regionaal mobiliteitsteam) live gegaan. Op de website www.kickstartdrechtsteden.nl is de lancering te zien. Met Kickstart kunnen wij de arbeidsmarkt veerkrachtig maken en investeren in mensen!

 • Ondernemers: aanslag gemeentelijke belastingen 2021 mogelijk later

  19 februari 2021

  Als ondernemer ontvangt u de aanslag gemeentelijke belastingen 2021 mogelijk later dan u gewend bent. Dit komt doordat sommige informatie later beschikbaar is. Wij streven ernaar de aanslag uiterlijk voor de zomer te versturen.

 • 11 februari officiële start Zakelijk Energieloket met webinar

  11 februari 2021

  Op donderdag 11 februari wordt het Zakelijk Energieloket gelanceerd. Ook kunnen ondernemers en geïnteresseerden deelnemen aan een webinar over het verdienmodel van zonnepanelen. De online bijeenkomst start om 16.00 tot 17.00 uur. Aanmelden is nog mogelijk.

 • Hulp RBZ

  29 januari 2021

  Heeft u (financiële) problemen, ondanks de financiële coronaregelingen van de Rijksoverheid? Heeft u schulden opgebouwd en lukt het u niet deze schulden aan te pakken? Wilt u stoppen met uw onderneming?

 • Start de verduurzaming van uw organisatie of bedrijf bij het Zakelijk Regionaal Energieloket!

  11 februari 2021

  Wilt u als ondernemer in de gemeente Sliedrecht uw bedrijfspand verduurzamen, maar weet u niet waar te beginnen? Het zakelijk Regionaal Energieloket is een eerste stap en bundelt alle informatie over verduurzamen voor bedrijven: van energiebesparingstips, subsidies en wet- en regelgeving tot advies over het grootschalig opwekken van elektriciteit. Want een energiezuinige bedrijfsvoering is toekomstbestendig én een slimme investering.

 • Verlenging Corona-OverbruggingsLening

  18 januari 2021

  De Corona-OverbruggingsLening (COL) voor startups, scale-ups en innovatieve MKBers is verlengd.